**ARENDAL: Nektet å forlate utested

00.14:** Et utested i sentrum ber politiet om hjelp fordi de har en gjest som ikke vil forlate stedet. Gjesten ble kjørt hjem av patruljen.

**FLEKKEFJORD: Grovt tyveri

07.15:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra et hønseri i Sira. Øystein Grytten fra Flekkefjord politistasjon sier at innbruddet er i et gårdsutsalg i ei driftsbygning. Vinduet i ei dør er knust og uvedkomne har vært inne i bygget, men ingenting stjålet.

— I forrige uke ble det stjålet penger fra samme stedet. Begge forholdene ble anmeldt i dag, sier Grytten.

**TVEDESTRAND: Løsund bet hund

08.12:** En løshund bet en annen hund som var i bånd og på tur med eieren sin. En politipatrulje undersøker forholdet.

**VEGÅRSHEI: Beruset mann kjørt i arresten

10.58:** Det kom inn melding om en beruset person som hadde problemer med å ta vare på seg selv i området ved Myra. En politipatrulje ble dirigert til stedet og kjørte en mann i 30-årene til drukkenskapsarrest ved Arendal politistasjon.

**MARNARDAL: Innbrudd hus

11.17:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd i et privathus hvor inngangsdøren var brutt opp. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. Politiet vil gjennomføre sporsikring.

**GRIMSTAD: Boliginnbrudd

11.40** : Politiet ble varslet om at det er gjort innbrudd i et privathus i Fevikveien. Hva som er stjålet er så langt ikke kjent. En politipatrulje vil gjennomføre sikring av spor.

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt med stjålet firhjuling

11.57:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Jente (17) påkjørt i gangfelt

12.35:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Kollisjon i bobbanen

17.55:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Sparket gutt

20.00:** Politiet får melding om at en full mann, en 46-åring, har sparket til en 15-åring i beinet, på rutebilstasjonen i Kristiansand. Det vurderes anmeldelse.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

20.07:** En 26-åring blir hanket inn av politiet. Han blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**GJERSTAD: Beslagla førerkort

20.29:** UP anmelder en 44-åring for å ha kjørt i 114 kilometer i timen i 90-sonen. Mannen får tre prikker i førerkortet for råkjøringen. Dermed passerer han totalt åtte prikker, siden han har fem fra før. Det er full pot, og dermed ryker førerkortet.