**KVINESDAL: Kjørte av veien og havnet på taket

00.48:** Politiet får flere telefoner om en bil som hadde kjørt av veien og havnet på taket på Åmot i Kvinesdal. Brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til stedet. Det viste seg at det var en 21 år gammel kvinne i bilen. Hun ble hjulpet ut av bilen og folk på stedet, og så ikke ut til å være skadet. Politiet mistenker at hun har kjørt i alkoholpåvirket tilstand, og beslagla førerkortet hennes midlertidig og tok blodprøve an henne. 21-åring hører hjemme i distriktet. Bilen hun kjørte er inntauet, og politiet oppretter sak etter utforkjøringen.

**TVEDESTRAND: Russebil spilte høyt

01.03:** I Amtmannsvingen i Tvedestrand melder innringere fra om høy musikk fra en russebil som står parkert ved Shell-stasjonen. Politiet dro til stedet og ba føreren av russebilen dempe musikken, noe han gjorde.

**ARENDAL: Mann i vannet

02.09:** En politipatrulje i Arendal melder at de har berget en åpenbart beruset mann opp av vannet i gjestehavna, ved Rådhusbrygga i Arendal. Mannen skulle gå om bord i båten sin etter en tur på byen. Politiet sjekket at mannen var uskadet, og ventet til han fikk skirftet til tørre klær og lagt seg for natta. Ifølge operasjonsleders Geir Andersens logg, hadde mannen flaks. — Ingen tvil om at politipatruljen her var på rett sted til rett tid, skriver han.

**KRISTIANSAND: Russebråk ved Katta

02.11:** Politiet får melding om russebråk ved Kristiansand katedralskole. En politipatrulje ble sendt til skolen, og russen fikk beskjed om å dempe seg. Det gjorde de, og politiet kunne reise fra stedet.

**ARENDAL: Trafikkontroll uten forelegg

02.30-03.05:** Arendal politipatrulje holdt en trafikkontroll på E 18 ved Dalen. Patruljen kontrollerte 18 kjøretøy, men ingen kom i konflikt med loven.

**VENNESLA: Knust rute på Lomtjønn

05.08:** Et vaktselskap melder fra om innbrudd i bedriften A3 ressurs på Lomtjønn i Vennesla. En politipatrulje ble sendt til bedriften for å undersøke åstedet, og fant ei knust rute. Sannsynligvis har ingen vært inne i bygget, men politiet oppretter sak etter hendelsen.

**VENNESLA: Innbrudd i dekkhotell

08.46:** Politiet får melding om innbrudd i VIPAS Dekkhotells lokaler. Det er foreløpig uklart hva som er borte eller hvordan det har skjedd.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Jernbaneverket

09.03:** En Toyota Lancruiser med registreringsnummer KF 98028 er stjålet fra Jernbaneverkets lokaler på Vesterveien. Tyvene har også stjålet noe verktøy.

**LINDESNES: Bolig brant ned

07.49:** I løpet av natten har en bolig på Kåfjord i Lindesnes brent ned. Huseieren melder at ingen har bodd i huset den siste dagen. Politiet vil undersøke stedet i løpet av dagen.

**VENNESLA: To gitarer stjålet

10.19:** To gitarer blir meldt stjålet fra en åpen garasje i Bokfinkvegen. Forholdet er anmeldt.

**GRIMSTAD: Kjørte uten gyldig førerkort

11.23:** En politipatrulje stopper en bilist, en 54-åring. Mannen blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**RISØR: Tyske fiskere ba om hjelp

11.40:** Noen tyske fiskere ba om assistanse, da båten deres fikk motorstopp ved Risør. Sørlandet Feriesenter bisto.

**GRIMSTAD: Kvinne kom i klem

14.05:** AMK melder om at ei kvinne har kommet i klem mellom en bil og veggen til Joker-butikken i Randulf Hansnes vei på Fevik. Ambulanse og politiet rykker ut til stedet. Det viser seg at en bil har rullet inn i en annen bil - og at denne bilen har klemt vedkommende inn mot veggen til butikken. Kvinnen skal ikke fått alvorlige skader, ifølge politiet.

**LYNGDAL: 37 tatt i laserkontroll

09.30-14.00:** Up avholdt laserkontroll i 70-sonen på E 39 like vest for Lyngdal. Det ble utstedt 37 forenklede forelegg for fartsovertredelse. Den høyeste hastigheten som ble målt var 105 km/t.

**ARENDAL: Ruskjøring

15.59:** En politipatrulje opgrep en 39 år gammel mann ved Langsækrysset som mistenkes for å ha kjørt bil i ruset tilstand. Mannen var også i besittelse av mindre mengder hasj. Førerkortet ble beslaglagt og nødvendige prøver ble tatt.

**LYNGDAL: Innbrudd i hytte

16.37:** Politiet fikk melding om at det var gjort grovt tyveri fra ei hytte i Koveland hyttefelt. Det var brutt opp dører. Foreløpig er det ukjent hva som er stjålet.

**LINDESNES: Tyveri av motorsykkel

17.54:** Det ble meldt om grovt tyveri fra en garasje i Stokkemoen hvor det er stjålet en blå og hvit MC-crosser av type Yamaha WR 450 ccm 2004-modell.

**FARSUND: Hytteinnbrudd

18.22:** Politiet ble varslet om et grovt tyveri som er gjort fra en hytte ved Skarstein. Døren er brutt opp og det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Tyveri av kjennetegn

19.32:** Politiet fikk melding om at det var stjålet et registreringsnummer som tilhører en sekshjuling som sto parkert i Stenåsveien. Skiltet har kjennemerke KB6847. **GRIMSTAD: Tyveri på hestesenter

19.55** : Det ble meldt om innbrudd ved AGR rideklubb hvor det er stjålet hjelm, sal og diverse hesteutstyr. Forholdet blir anmeldt til politiet.