KRISTIANSAND: Smuglet narkotika

20.45: En utenlandsk kvinne ble pågrepet og innbrakt av politiet etter at hun kom i land fra fergen med mindre mengder narkotika på seg.

KRISTIANSAND: Seks brøt loven på sjøen

20.30: Politibåten har vært i Kristiansands- og Lillesandsskjærgården. 28 båter ble kontrollert. 3 båtførere ilagt forelegg for fart. To fikk forelegg for manglende bruk av redningsvest. En person ilagt forelegg for ikke å oppfylle kravet til minstealder.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell stengte tunnelen

11.43: E18 ble stengt etter at lastebil kjørte krana opp i lysarmaturet. Se egen sak.

IVELAND: Innbrudd i garasje

10.00: Det har vært innbrudd i en garasje i Liaveien. Blant annet er en uregistrert 4-hjuling stjålet. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse.

EVJE: Innbrudd i skogsmaskin

Det har vært innbrudd i en skogsmaskin på Evje. Vinduet er knust, og det er stjålet diverse saker. Politiet foretar åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Båttyveri

08.10: Det er stjålet en Hurrican 370 med 30 hestekrefters Suzukimotor fra Lyngøya. Båten er hvit oppe, og rød under fenderlisten.

MANDAL: Uregistrert kjøretøy

01.18: Politiet har fått melding om en uregistrert cross-motorsykkel som kjører i Søren Jaabeksvei. Politiet har lett etter kjøretøyet uten resultat.

KRISTIANSAND: Høyt smell

01.00: Melding om et smell i området rundt Tinnheia, Hellemyr og Suldalen. Politiet har undersøkt saken, men ikke funnet noen årsak til smellet.

KRISTIANSAND: Bil i motsatt kjørefelt

00.53: En bil kjørte østover i vestgående felt på E 39 på Vesterveien. Den mannlige sjåføren fikk beslaglagt sitt førerkort, og politiet oppretter sak.