Varme hilsener fra Bucaramanga, Colombia fra oss sørlendinger.Christian, Giovanna, Miguel og Adriana
Hei. Familien Leirvik Larsen (Juni, Adrian, Einar og Anne) fra Søm hilser fra Langkawi i Malaysia og ønsker godt nytt år.
NOV bygger rigg på Samsung verftet og feiret nyttårsaften i Sør Korea. 80 personer fra NOV samlet på restaurant for feiring.
Adrian Arredondo og Linda Boklund Jacobsen hilser fra Japan, Gazaisho Fjellet, 1212 meter over havet.
Nyttårshilsen fra Vancouver! På bildet er Fredrick og Christian Bjørgan sammen med sine søskenbarn Sierra, Hailey og Cameron Terjesen. Vi hilser til alle kjente i Norge!
Hei. Vi bor til vanlig i Houston Texas, men feirer nyttår i San Antonio. Vi ønsker alle våre kjære i Norge et godt nytt år. Og en spesiell hilsen til nyttårsgjengen som feirer i Mandal.Mange klemmer fra Henerikke, Karin og Pål Møll Abrahamsen
Hei!Vil bare sende en hilsen fra Sydney!Vi er en gjeng på 7 gutter som feiret nyttårsaften på Sydney harbour ved operahuset.Det var en fantastisk opplevelse å se 70 tonn fyrverkeri ryke på drøye 10 min!Vi besøker Ole Gaare som studerer her. Fire av oss er bare på en liten ferie, mens to reiser jorda rundt.Hilsen Ole, Ole Emil, Morten, Karl, Sindre, Mats og Kristian . Foto: Privat
Morten Hallvard Stensrud hilser fra Gran Canaria med dette bildet av det som trolig er hans kjære. Foto: Morten Hallvard Stensrud
Godt nytt år! Svein Gundersen og Termjit Prangbun bor i Singapore og Thailand og hilser hjem til Vennesla og Norge.
Reidun og Oddvar Hultmann, sammen med barnebarnet Emilie, hilser til alle kjente og ønsker et kjempegodt nyttår. Bildet er fra den fantastiske New Farm Park i Brisbane.
Steve, Ellen og Emilie Hultmann Houghton hilser til alle kjente fra Wellington Point i Brisbane.
Her er Svein Gundersen og Termjit Prangbun utenfor leiligheten i Singapore. Gundersen driver eget offhore-firma i byen.
Dette er GP Farm i Thailand - der ekteparet feirer nyttår og tilbringer mye tid.
Egen fiskedam er gravd ut på farmen. Det hører med.

Fædrelandsvennen oppfordrer alle sørlendinger rundt om i verden til å sende bilde og hilsen i anledning årsskiftet.

Send til: nyheter@fvn.no

Se sørlendingenes nyttårshilsener i bildekarusellen over!

— Moro å være med på å promotere dette, for sørlendinger finnes overalt. Kona Termjit og jeg skal forresten feire på farmen vi har bygget og driver i Thailand, etter at vi i mange år feiret på restaurant i Singapore, forteller Svein Gundersen.

Eget oljefirma

Venndølen reiste til Singapore for over 20 år siden for et arendalsfirma. I dag driver han sitt eget subsea/offshore firma, Oceanvision Pte. Ltd.

— Det kribler i hjemlengselen når jula kommer og kulden og snøen uteblir her nede. Det er ikke det samme som heime i Vardehei i Vennesla, sier Gundersen.

Her er Svein Gundersen og Termjit Prangbun utenfor leiligheten i Singapore. Gundersen driver eget offhore-firma i byen.

Vanligvis feirer han og kona nyttår sammen med venner og kjente på et fint hotell med god mat. — Det er et utrolig fyrverkeri over sentrum av Singapore, sier Gundersen.

Trives på egen farm

De siste årene har ekteparet forlatt storbylivet livet mer og mer og reist mye rundt i Asia.

— Vi er kjempeheldige som eier denne farmen i Thailand, som ikke er så langt fra leiligheten i Singapore. Vi skal feire nyttår der i år, sammen med familie. Termjit er fra dette området, forteller Svein Gundersen, som studerte til ingeniør i USA på slutten av 80-tallet.

Som mange andre venndøler og sørlendinger var han preget av utferdstrang. Han valgte å leve livet «abroad», og han har bygd seg et liv og en karriere som gjør at han nok blir ute i mange år til.

Nylig kjøpte han inn gravemaskiner, dumpere og bulldosere og startet et betydelig entrepenørfirma i området ved farmen i Thailand.

Savner de hjemme

— Særlig ved jul og nyttår savner vi familie og venner og kjente fra Vennesla, Kristiansand og Arendal. Jeg vil derfor bare si følgende, avslutter Svein Gundersen:

— Riktig godt nytt år! De beste ønsker for 2015 til alle nære fra fjerne strøk!

Da det bare å følge på, med hilsener fra alle verdens hjørner. Send inn!

Vi hilser godt nytt år tilbake.

Det nye året begynner forresten på Samoa allerede klokka 11 norsk tid nyttårsaften.