— Jeg har aldri sett jentene så tente og revansjugne før. Tirsdag leverte de årets beste trening før en kamp, påpeker Løvø.

Onsdagens kamp mot Nordstrand kommer halvannen uke etter at Vipers tapte med seks mål mot et annet bunnlag, nemlig Fredrikstad. Det var attpåtil hjemme i Aquarama, der Vipers før fadesen hadde vunnet sine tre første seriekamper.

— Spillerne har fått en vekker av Fredrikstad-kampen. Etter at vi ledet 2-0 var det et eller annet som skjedde, og det har vi ennå ikke kommet helt til bunns i. Men det viktigste er å sørge for at det ikke skjer igjen, og mot Nordstrand på bortebane kan vi ikke tillate oss ikke å være skjerpet, sier Løvø.

Han trekker fram vertenes Lillann Eeg Kjærnsmo og venstrehendte Nerma Pandza som Nordstrands beste spillere.

— Vi må markere dem godt, og så må vi være obs på Nordstrands kontringer. Selv om de har tapt alle sine seks seriekamper, er de tøffe å møte på hjemmebane, og det at de er klare for semifinale i NM, viser også at vi må være på tå hev, understreker Løvø.

Vipers' bakspiller Jessy Kramer sliter fortsatt med kneproblemer, og det er usikkert om hun spiller. Kampstart i Bjørnholthallen er klokka 19. Fvn.no følger kampen med livestudio.