— Det har ikke vært så voldsomt travelt, det har vært en grei natt. Noen trær har blåst over ende, men uværet har ikke ført til store problemer. En tunnel i Flekkefjord mistet også lyset, men vi vet ikke om det skyldes været, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

Trærne har blitt fjernet, og har ikke ført til skader på privat eller offentlig eiendom.

— Heldigvis har ikke trærne ført til materielle skader, de har bare lagt seg over veibanen. Veimeldingssentralen sendte ut sine entreprenører som fjernet trærne fortløpende, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i Agder politidistrikt.

MANDAL: Stjal veske

19:46: En veske ble stjålet fra en enebolig på Holum. Utrykningspolitiet pågrep en mistenkt 30 år gammel mann fra Polen klokken 20:40, som erkjente tyveriet. Tyvegodset ble levert tilbake, og den mistenkte ble kjørt til arrest.

KRISTIANSAND: Fant konkurransevåpen

22:55: Søndag morgen ble en konkurransepistol av typen Glock stjålet fra en bil i Narvika. Våpenet ble funnet igjen av en politipatrulje.

GRIMSTAD: Forsøk på ildspåsettelse

01:28: Politi og brannvesen rykket ut til Fevik etter å ha fått melding om forsøk på ildspåsettelse.

— Noen har satt to flasker med brennbar væske under en utlodningsbil som sto utenfor en butikk. Det er ikke meldt noen skade annet enn sotskader på bilen, og det er opprettet sak. Forbipasserende oppdaget det, og det brant ikke da brannvesenet kom frem, sier Alsaker.

ARENDAL: Brann i moped

01:48: Alle nødetatene rykket ut til melding om brann i en moped som sto inntil et bolighus. Les mer i egen sak.

**VIGELAND: Bil snurret rundt på E39

08.10: E** n bil har snurret rundt i vegbanen like øst for rundkjøringen på E39 ved Vigeland. Les mer i egen sak.

**KVINESDAL: Trafikkulykke i Kvinesdal

09.42:** Kollisjon mellom personbil og trailer i Aamodtkrysset i Kvinesdal. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Til legevakt etter sykkelvelt

10.18: E** n person skal ha blitt kjørt til legevakten for sjekk etter å ha veltet på sykkel på Vestnes i Mandal.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke i sentrum

13.23:** Trafikkulykke mellom to biler i krysset mellom Kronprinsensgate ogKongensgate. Les mer i egen sak.

VENNESLA: Syklist påkjørt

14.35: Trafikkulykke i bunnen av Drivenesbakkene. Person på sykkel påkjørt av varebil. Les mer i egen sak.

ARENDAL: Bitt av hund

15.00: Operasjonssentralen i Agder Politidistrikt melder at en jente har blitt bitt av en hund ved Amfi Arena, i Arendal. Jenta skal være lettere skadet, og kjøres til legevakten for sjekk.

GRIMSTAD: Politiet søker etter jente (3)

17.01: Politiet hjelper med å søke etter en liten jente på 3 1/2 år som har kommet bort fra moren sin i Grimstad sentrum. Meldingen kom fra politiet i 17-tiden mandag. Jenta skal være iført en blå genser og blå jeans. 17.15 kunne politiet melde at jenta hadde blitt funnet i en barnehage.

**KRISTIANSAND: Dame stukket på Sørlandssenteret

17.27:** Politiet har fått inn en melding om at en dame skal være stukket med sprøyte av for henne ukjent person på Sørlandssenteret. Politiet etterforsker saken og damen er på legevakta.

**RISØR: Trafikkulykke i Risør

18.17:** Kollisjon i utkjøringen av Statoil i Risør. Ingen personskader, men den ene parten har ikke førerkort. Mistenkte er 50 år, og sendes til legevakten for blodprøve under mistanke om påvirket tilstand.

**MANDAL: Stum papegøye hos politiet

18.42:** Politiet i Mandal har fått et uventet besøk av en papegøye. Han har problemer med å gjøre rede for seg (dvs. kan ikke snakke), skriver operasjonssentralen til politiet i Agder på Twitter. Senere melder de aat eieren av papegøyen har meldt seg, og de er i ferd med å gjenforenes.