GRIMSTAD: Beruset person

23.59: Politiet får melding om en meget beruset person ved Felleskjøpet i Grimstad. På stedet treffer politipatruljen på personen, og sender personen hjemover.

SONGDALEN: Klage på råning

01.10: Folk bosatt på Nodeland klager på råning i sentrum av tettstedet. En patrulje sendes til stedet, men når politiet ankommer er det rolig på stedet.

FARSUND: Konteiner i veien

01.16: En stor stålkonteiner skal i løpet av natta ha blitt lept ut i veien like ved Ore skole på Vanse. Konteineren skal ha vært til fare for trafikken og politiet ble rekvirert. Det viste seg at konteineren var blitt dratt ut fra skoleområdet. Politiet fikk dratt konteineren tilbake på plass.

ARENDAL: Livløs person

01.20: En livløs person utenfor Subway førte til politiutrykning. Da patruljebilen fra Arendal kom til stedet var den aktuelle mannen, som var i begynnelsen av 20-årene, oppegående. Det viste seg at han var blitt kastet ut av samboeren og ble derfor tilbudt losji i politiets arrest.

ARENDAL: Løp over biler

01.33: En mann ble satt i arresten etter at han løp over flere biler i Arendal sentrum. Politiet observerte den spesielle aktiviteten og pågrep ham i Friergangen. Mannen ble pågrepet og han ble satt på celle i politiarresten.

MANDAL: Knuste rute

02.20: En mann i Mandal kontaktet politiet og fortalte at han hadde knust en rute i Amfi-senteret.

– Han var klar for å knuse flere ruter om han ikke ble satt inn, fortalte han, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder-politiet om hendelsen.

Det viste seg at gjerningsmannen, en kar i begynnelsen av 30-årene, hadde knust en rute i en Moelven-brakke og ble kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Hadde kjærlighetssorg

02.35: En jente blir oppdaget skrikende utenfor Meny-butikken på Grim torv. Politiet rykker ut og finner ut at kvinnen ikke er skadet fysisk, men lider av kjærlighetssorg. Hun settes i en taxi og sendes så hjem.

**LYNGDAL: Innbrudd

11.15:** Frikirka i Lyngdal har hatt ubudne gjester på besøk. Et vindu er brutt opp og én stor flatskjerm er blitt stjålet. Det er ikke klart om andre ting er blitt stjålet.

**TVEDESTRAND: Hester på veien

11.59:** To hester løper rundt på E18 mellom Fiane og Tvedestrand. Politiet kommer til stedet og tar hånd om hestene inntil eieren ankommer.

**ARENDAL: Råkjørte i gågata

13.02:** En bil i høy hastighet som kjørte i gågata i Arendal ble observert fra politivakta. Politiet rykket ut og kikket etter den aktuelle bilen, men uten resultat. Bilen skal være en blå-turkis Audi A4.