AGDER: Operasjonssentralen har i natt fått melding om en del mindre bråk. Torsdag morgen sitter det imidlertid kun to menn i arresten, én i Arendal og én i Kristiansand.

— Men det har vært mye små tumulter og mindre fyllebråk som har løst seg på stedet, hvor politiet har bedt partene gå hver sin vei, og noe vi ikke har hatt kapasitet til å gjøre noe med, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**KVINESDAL: Naskeri og fyll på toget

22.59** Politiet får melding fra konduktøren på toget som går mellom Kristiansand og Stavanger. To berusede personer har stjålet noe øl og penger fra kafeen. De to personene har også trakassert konduktøren og kaféarbeideren. Konduktøren fikk ordnet opp og fikk igjen det stjålne, uten at politiet trengte involvere seg. Personene gikk av i Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

23.23** En bil havnet midt oppå rundkjøringen på E39 ved innkjøringen til Slettheia og Hellemyr/Tinnheia. 18-åringen innrømmet å ha kjørt for fort. Det satt tilsammen fem mann i bilen. 18-åringen er anmeldt etter vegtrafikkloovens paragraf 3 for uaktsom kjøring.

**KRISTIANSAND: Mann i klammeri med vaktene

01.18** En politipatrulje pågriper en mann i Vestre Strandgate som var i klammeri med vaktene på en pub. Mannen, en 44-åring fra kristiansand, fikk et forelegg på 7000 kroner og er nå løslatt fra arresten.

**GRIMSTAD: Bråkete gjest sparket ned dør

02.00** Politiet får melding fra en pub i Grimstad om en gjest som er umulig å ha med å gjøre. Den berusede mannen skal ha oppført seg kranglete og sparket ned dodøren på utestedet. Mannen sitter nå til tørk i drukkenskapsarresten i Arendal.

RYKENE: 19-åring falt fra veranda 02.20

**KRISTIANSAND: Mann slått ved Rutebilstasjonen

02.22** En mann ble slått til ved Rutebilstasjonen i Kristiansand og ble sendt til legevakt. En 29-åring er mistenkt for legemsfornærmelse.

**ARENDAL: Kvinne hoppet i vannet i Pollen

03.19** Ei 20 år gammel kvinne hoppet i vannet i Pollen i Arendal. En politimann hoppet etter og fikk berget kvinnen opp fra vannet, og kvinnen ble kjørt til legevakt for sjekk. Politimannen, som hoppet i full uniform, måtte inn for å skifte tøy.