**SØGNE: Fartskontroll

22.54:** Det ble holdt fartskontroll i 50-sona på Røsstadveien. To bilister ble tildelt forenklet forelegg hvor å ha holdt for høy fart, hvor 63 km/t var høyeste målte hastighet. En bilist fikk forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon.

**VALLE: Trafikkuhell

01.21:** En bil har trolig kjørt i grøfta på Brokke-Suleskard-veien, rett ved Brokkestøylen. Bilen er av polsk opphav og har gått i grøfta rett ved veien. Politiet rykket ut, men fant ikke folk i eller ved bilen. Trolig har føreren forlatt bilen og henter den trolig på dagtid.

**KRISTIANSAND: Tyverier

01.48:** Tre personer anmelder tyveri av lommebøker med innhold fra utestedet Harveys i Tollbodgata. Det skal være flere som kommer til å anmelde tyverier fra samme sted.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.36:** En person innbrakt til politiarresten etter slagsmål i Markensgate like ved Nordea bank. Personen nektet dessuten å oppgi personalia for politiet og anmeldes dermed for det

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

07.13** fikk politiet melding om tyveri av bil fra Kristiansand gjestehavn. Bilens eier hadde overnattet i båten og i løpet av natten hadde ubudne gjester tatt seg om bord og stjålet vedkommendes lommebok. I denne var det bilnøkler, visakort og kontanter. Tyvene tok så med seg bilen, en sort BMW 520 tilhørende A4 trafikkskole med registreringsnummer PP90654. Bilen ble observert ved Samsen klokken 08.45 men er fremdeles på vidvanke.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

07.50** fikk politiet melding om skadeverk på en trafikkskole i Tordenskjoldsgate. Vinduet til inngangspartiet var blitt knust og noen hadde rotet rundt i lokalene. Det skal ikke være noe som har blitt stjålet. Politiet har også fått melding om skadeverk i Dronningensgate. Også her skal et vindu ha blitt knust. Politiet har sikret seg DNA fra stedet.

**GRIMSTAD: 148 km/t i 100-sonen

11.00** stoppet en politipatrulje en bilist som kjørte i 148 kilometer i timen i 100-sonen ved Tjore i Grimstad. Som et resultat av dette må mannen, som er 33 år gammel og fra Rygene, belage seg på å være fotgjenger en stund.

SONGDALEN: Trafikkontroll

UP har avholdt en fartskontroll i 60-sonen ved Stokkeland i Songdalen i formiddag. Som et resultat av dette er en sjåfør et førerkort fattigere etter å ha blitt stoppet i 86 kilometer i timen. Ytterligere 14 ble ilagt forenkla forelegg etter å ha tråkket for hardt på gasspedalen.

**KRISTIANSAND: Kjøring i beruset tilstand

11.58** ble en 48 år gammel bilist stoppet på Lund etter mistanke om kjøring i beruset tilstand. Mannen ble tatt med til legevakten for utvidet blodprøve.