KRISTIANSAND:: Natt til fredag skal bussjåføren på M3-bussen til Vågsbyd kirke angivelig ha slått til en passasjer . I natt var det på ny bråk på samme rute.

— Det var klammerier mellom flere personer, men spesielt en skal ha oppført seg klandreverdig. I forbindelse med bråket ble to personer innbrakt. En av disse var også i besittelse av 2,5 gram med hasj, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

De to vil bli avhørt slik at politiet bedre kan kartlegge hva som egentlig har skjedd. De to som ble tatt med til politistasjonen er henholdsvis 18 og 16 år gamle. En av de fornærmede om bord på bussen skal ha blitt slått til.

Etter det fvn.no kjenner til skal bråket ha startet da to av passasjerene ikke kunne fremvise gyldig busskort. Dette skal ha ført til en krangel mellom sjåføren og de to passasjerene. Etter hvert skal også flere andre lengre bak i bussen ha begynt å kjefte på grunn av at bussen stoppet. Sjåføren tilkalte så busselskapet, som i sin tur tilkalte politiet.

Samtidig som at bussjåføren stoppet bussen låste han også dørene, og nektet å åpne dem igjen før en representant fra busselskapet var på stedet. Flere personer, som ikke deltok i klammeriet, skal ha følt seg truet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.15