KRISTIANSAND: I dag kunne altså Fædrelandsvennen meddele at det i løpet av måneden skal åpnes en strippeklubb i Dronningensgate.

Avtalen med den nye leietakeren er at stripping blir en del av konseptet, fortalte huseier Gordon Natvig, til avisen i går. Han står fast ved denne uttalelsen også i dag.

— Det stemmer at avtalen er at stripping er en del av konseptet, forteller Natvig.

- Stemmer ikke

  • Det stemmer ikke. Det blir ikke stripping, opplyste derimot daglig leder av det nye utestedet i Dronningensgate, Kia Jernberg, til fvn.no litt senere på dagen.

- Så det huseier sier til fvn.no stemmer ikke?

— Nei, sier hun kort.

-Så hva slags sted blir det?

— Vi skal ha matservering, underholdning og ulike temakvelder, forklarer hun.

- Vil det forekomme stripping på en eller flere av disse temakveldene?

— Nei, stripping vil ikke være en del av dette, sier hun.

Utleier Gordon Natvig er imidlertid klar på at det blir strippeklubb. I et intervju med fvntv opplyser han arbeidet med å klargjøre lokalene for både mannlig og kvinnelig stripping er i full gang.

— Strippestangen er bestilt En del av åpningskonseptet

Når en annen journalist fra mediehuset Fædrelandsvennen tar kontakt med Jernberg er svarene hun gir noe annerledes.

— Stripping skulle være en del av åpningskonseptet, men jeg vurderer å avlyse hele greia, forteller hun.

Årsaken til denne noe vankelmodige holdningen fra Jernberg, er at hun ble nedringt av folk i hele dag, etter at Fædrelandsvennen og fvn.no gikk ut med nyheten om strippeklubben.

— Telefonen stod ikke stille et sekund, verken hos meg eller henne. Men jeg har snakket med henne i kveld, og hun ble rett og slett redd for at klubben ikke skulle få skjenkebevilling dersom det skulle bli stripping, sier Natvig til fvn.no ved 21-tiden.

I et møte i kveld har han overtatt ansvaret for all informasjon om dette nye utestedet i Kristiansand. Og han har kontaktet bevillingsavdelingen i Kristiansand kommune, som har bekreftet at underholdningstilbudet ikke har noen betydning for om stedet for skjenkebevilling eller ikke.

Det er Natvig som har bestemt at det skal være stripping. Han annonserte lokalene til leie, fikk mange henvendelser fra mange forskjellige mennesker med forskjellige ideer. Til slutt falt valget på Jernberg og hennes konsept.

— Vi skal ha både damenes aften og herrenes aften, sier han.

Kia Jernberg er innehaver av Vaticanet (strippeklubb) i Larvik. Vaticanet annonserer på sine hjemmesider med at de er en bar med underholdning for voksne, med artister fra mange europeiske land.

De tilbyr ting som privatdanser, borddanser, showdanser og stripping hjemme. Jernberg kommer opprinnelig fra Stockholm der hennes kjæreste har drevet flere strippeklubber.