KRISTIANSAND: — De tre som satt i bilen, kunne ikke gjøre rede for båtmotorene og hadde ikke papirer på de, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Det var klokken 15.30 politiet fikk melding fra tollvesenet at de tre unge personene var stoppet på Hampa i Kristiansand. Bilen de satt i var en tyskregistrert bil. De tre er to gutter på henholdsvis 23 og 27 år, samt en jente på 20 år. Det er usikkert om alle tre er hjemmehørende i Tyskland.

**KRISTIANSAND: Motorsykkel stjålet

12.23** Eieren av en motorsykkel møtte på vakta i Kristiansand i dag for å melde sin 1300 kubikk store motorsykkel stjålet. Ifølge eieren er motorsykkelen stjålet fra en adresse i Setesdalsveien. Det dreier seg om en Suzuki med kjennetegn RP 2276. **KRISTIANSAND: Moped stjålet

12.44** En blå og sort moped er stjålet fra en adresse i Vågsbygd i løpet av tidsrommet mellom 19 i går kveld og 07 torsdag morgen. Mopeden har kjennetegn PU 5008. **LINDESNES: Forsøk på båtmotortyveri

13.13** Tyver har i løpet av natt til torsdag forsøkt å stjele en 40 hk båtmotor fra en båt som lå fortøyd ved Lindesnes båt- og hytteutleie. Ifølge eierne er alle kabler til båtmotoren kuttet.

**KVINESDAL: 13 gebyr for manglende bilbelte

13.3** 5 UP har torsdag skrevet ut 13 forenkelde forelegg for manglende bilbeltebruk hos bilister som passerte Åmodtkrysset.

**ARENDAL: Moped funnet igjen

17.10** En moped, som var meldt stjålet, er funnet igjen i Barbudalen i Arendal torsdag ettermiddag. Politiet forsøker å komme i kontakt med eieren.