KRISTIANSAND: — Ifølge båteieren er alle setene i båten skåret opp, og det er helt poleringsmiddel på oljetanken, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Det var klokken 18.15 at båteieren meldte i fra om hærverket til politiet.

— Politiet har vært på stedet for å gjøre åstedsundersøkelse. Ifølge båteieren skal det også ha blitt utført skadeverk på andre båter i området, men patruljen kunne ikke avdekke andre forhold da de var på stedet, opplyser Solås.

**SONGDALEN: Skadeverk på bil

12.02** Det skal ha blitt utført skadeverk på en bil som stod parkert utenfor Finsland skole nord i Songdalen kommune. Meldingen til politiet gikk først ut på at det var gjort innbrudd på skolen, men dette viste seg å være feil.

**KRISTIANSAND: 180 liter diesel stjålet

14.46** I løpet av helga er det stjålet minst 180 liter diesel fra en lastebil som stod parkert i Torsvikveien. Ifølge eieren av lastebilen er det ikke første gang lignende forhold har skjedd.

**MANDAL: Syklist mot bil

16.26** En syklist kom fra en kollisjon med en bil på Skinsnes i Mandal uten alvorlige skader. Ifølge politiet skal syklisten ha havnet oppå panseret til bilen. Syklisten er 56-årig utenlandsk statsborger, mens bilføreren er en 37 år gammel norsk mann.

**HÆGEBOSTAD: Fyllekjørte i mopedbil

18.28** En 39-åring fra de indre bygder ble mandag kveld tatt for fyllekjøring i Eiken. Ifølge politiet kjørte mannen en såkalt mopedbil. Mannen ble tatt med for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Sparket biler i Flekkerøy-tunnelen

20.14** Politiet fikk mandag kveld melding om at en beruset mann forsøkte å stanse biler i bunnen av Flekkerøy-tunnelen. Da biler ikke stoppet, forsøkte mannen å sparke til kjøretøyene, opplyser politiet. Politiet sendte en patrulje for å sjekk forholdet, men operasjonsleder har ikke fått tilbakemelding.