KRISTIANSAND: — Forholdet ble meldt inn klokken 01.55. Det var en gjeng med sinte polakker som var i ferd med å starte slåsskamp, men politiet reiste til stedet og fikk roet gemyttene, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Bråk i blokk på Hellemyr

23.55** Beboere i ei blokk i Hellemyrbakken i Kristiansand måtte holde fast en desperat 17-åring som hadde gått amok inne i blokka. Ifølge politiet skal gutten ha gjort mye skadeverk, blant annet knust flere dører. Guttene ble innbrakt til sentralarresten i Kristiansand, og må svare for skadeverket i dag.

**MANDAL: Mulig kjevebrudd

00.10** En person fikk slått ut en tann, og har trolig pådratt seg kjevebrudd etter å ha blitt slått ned i Store Elvegate i Mandal. Politiet vet hvem som utførte ugjerningen, og kommer til å følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Hindret politiets arbeid

00.20** En person ble satt i arresten i Kristiansand da han hindret politiet i å utføre arbeidet sitt i Markens gate.

**MANDAL: Påkjørt bakfra etter nødbrems

00.30** En bilist ble påkjørt bakfra av en annen bil da han måtte bråbremse for å hindre å kjøre inn i en elg som kom spaserende ut i veibanen. Ingen personer ble skadet, men bilene ble påført materielle skader. Episoden skjedde i Harkmarkveien i Mandal.

**KRISTIANSAND: Kvinnelig pugjest gikk amok

00.49** En kvinnelig pubgjest ved Victoria pub i Kristiansand skal ifølge politiets logg ha gått fullstendig «bananas» i natt. Episoden endte med at tre personer ble innbrakt til politistasjonen i Kristiansand. Den 28 år gamle damen skal ha forulempet vaktene, mens de to andre ble innbrakt for å ikke ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet.

**LILLESAND: Volumentusiaster ga seg ikke

01.27** Politiet måtte rykket ut hele tre ganger til en adresse i Lillesand da festdeltakere på stedet nektet å sette ned volumet på musikkanlegget. Siste gangen politiet besøkte stedet skal huseieren ha slått av anlegget da politiet kom til stedet, og gått og lagt seg.

**BIRKENES: Innbrudd på skole

03.59** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn ved Birkenes skole på Birkeland. Ifølge politiet er to vinduer knust på stedet. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**LYNGDAL: Innbrudd og innbruddsforsøk

08.00** Tyver har i løpet av natta vært inne på Eik Senteret i Lyngdal. Det er usikkert om noe er stjålet fra senteret. De samme tyvene har også forsøkt å ta seg inn på Yamaha båt og motorservice som ligger like ved. Her har tyvene imidlertid ikke klart å komme seg inn. Innbruddene ble meldt inn av en ansatt som kom til stedet på morgenkvisten.