**ARENDAL: Tatt ved stjålet bil

23.22:** En kvinne og en mann (45) ble tatt på Løddesøl i en uregistrert bil som politiet mener er stjålet. Like ved siden av bilen fant politiet en bil som ble stjålet for noen dager siden. Mannen, som er en kjenning av politiet, ble innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

00.03:** Securitas observerte en person som forsøkte å komme inn gjennom et vindu på CB. Innbruddsforsøket mislyktes.

**SONGDALEN: Stakk av

00.39:** En bilist ble forsøkt stoppet i en kontroll av politiet ved rundkjøringa i Brennåsen. Bilen stakk imidlertid av fra politiet og ble først funnet igjen klokka 01.34. Da stod bilen tom og forlatt ved Skinnarsmoen.

**LINDESNES: Trafikkulykke

01.33:** Beruset bilist stakk av fra ulykkessted. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.57:** Securitas oppdager at et vindu i en carport ved Boen bruk i Tveit er knust. Innbruddstyven har kommet seg gjennom vinduet og deretter heist opp carporten. Politiet har undersøkt åstedet, men det er uklart hva som er stjålet.

**VENNESLA: Innbrudd

07.38:** Flere brannslukningsapparater tømt inne på Moseidmoen skole. Politiet har undersøkt stedet.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

07.44:** Det har vært innbrudd og tyveri fra en privat garasje på Songe. Det kan tyde på at et laptop er stjålet. Politiet har undersøkt åstedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.27:** I løpet av helga har det vært innbrudd ved Kongsgård skolesenter. To dører er brutt opp. Politiet har undersøkt åstedet, men det er ikke konstatert at noe er borte.