— Det var litt hendelser i begynnelsen av vakta, som startet midnatt. Så roet det seg veldig, forteller operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

Han legger til at natten mellom St. Hans og St. Hans-aften generelt sett har vært ganske rolig.

**KRISTIANSAND: Mindre brann

00.12:** Brannvesenet i Kristiansand melder at de reiser ut til Kokleheia for å slukke en mindre krattbrann.

**ARENDAL: Bortviste gjest

02.36:** Fra Nedre Tyholmsvei bortviser politiet en person som har lagd bråk på utested.

**ARENDAL/GRIMSTAD: Politibåten på farta

02.49:** Gjennom St. Hans-kvelden og natten har politibåten i Arendal vært på farta. Totalt har det blitt sjekket 14 båtførere i Grimstad, Arendal og i Nidelva.

— Det er skrevet en anmeldelse for kjøring med vannscooter i Nidelva. I tillegg ble det utferdiget ett forenklet forelegg for manglende vestbruk, oppsummerer operasjonsleder Audun Eide.

— Tilbakemeldingen gikk på at det var mye båttrafikk i Arendal og Grimstad, men rolig og fin kjøring, legger Eide til.

**KRISTIANSAND/SØGNE: Kjørte båt i fylla

02.49:** Også i Kristiansand og Søgne har det vært ute en politibåt. Her ble antall kontrollerte en del høyere enn i fylket i øst. Totalt 35 båter og førere ble kontrollert.

— Båtpatruiljen skriver en anmeldelse for promillekjøring og en anmeldelse for vannscooterkjøring. Det skrvies videre fire forenklede forelegg. Tre for fart og en for at båtfører har vært under minstealder, forteller operasjonsleder Audun Eide.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll på veien

03.40:** Kristiansandspolitiet gjennomførte i løpet av natten en kontroll på Bjørndalssletta, der fokuset i første rekke var rus.

— Det ble sjekket for promille og generell kjøreadferd. Jeg har ikke fått beskjed om at det ble tatt noen i promillekontrollen, så det er jo bra, sier operasjonsleder Audun Eide.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

16.51:** I fem-tiden ble to personer i Nybyen pågrepet for besittelse av mindre mengder narkotika. Politiet opplyser at begge vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tre pågrpet for narkotika

18.30:** Tre personer ble tirsdag kveld pågrepet av politiet for anskaffelse av narkotika. Alle tre fikk forelegg på tre tusen, fem tusen og ti tusen kroner. Alle foreleggene ble vedtatt.

Ifølge operasjonsleder Eyvind Formo dreier det seg om omtrent ti gram marihuana og cirka 0,2 gram hasj. De involverte ble sluppet på frifot etter å ha vedtatt forelegg.

**TVEDESTRAND: Sjekket båtførere

19.00:** En båtpatrulje var også ute i Tvedestrand og kontrollerte 25 båter og førere i går. En fører ble da anmeldt for å ikke ha tatt båtførerprøven, en annen fikk forenklet forelegg for farten på båten og en siste fikk forenklet forelegg for mangel på flytevest.

**MANDAL: Trafikkulykke

19.11:** Politiet fikk i syv-tiden melding om en kollisjon på Vallevegen i Mandal mellom en sykkel og bil. Ambulanse og politi dro til stedet. Syklisten hadde mindre kuttskader og ble dimittert på stedet.