**ARENDAL: Uønsket

00.00:** En restaurant på Langbryggen meldte om en uønsket gjest. Politiet dro til stedet og fjernet en person.

**LYNGDAL: Råkjøring

00.10:** På Rom skal det ha foregått råkjøring, og politiet fikk melding om berusede personer på stedet. Da politiet ankom var det rolig.

**FLEKKEFJORD: Slått ned

00.30:** En mann hadde blitt slått ned og ble hentet av ambulanse utenfor Flekkefjord hotell. Han ble undersøkt på legevakten og kjørt hjem med en hevelse i ansiktet. Gjerningsmann er foreløpig ukjent og politiet opplyser at det er uvisst om forholdet anmeldes. Klokka 01.54 fikk politiet ny melding om slagsmål utenfor hotellet, men fikk etter kort tid beskjed om at de involverte hadde forlatt stedet.

**ARENDAL: 16-åring drakk offentlig

00.49:** En patrulje dro til Håvet etter melding og bråk og tilløp til knuffing. Flere ungdommer ble bortvist og en 16-åring ble anmeldt for drikking på offentlig sted. Foreldrene ble forsøkt varslet.

**GRIMSTAD: Tok kvelertak

Ca. 01.30:** En dørvakt i Juskestredet meldte om en gjest som hadde tatt kvelertak på ham og fremsatt trusler. Gjesten var borte da politiet kom i kontakt med dørvakten, men blir anmeldt av fornærmede.

**ARENDAL: Sparket i bil

02.29:** En bileier meldte av en navngitt person hadde sparket i hans parkerte bil i Peder Thomassens gate. Forholdet blir anmeldt.

**VENNESLA: Kjørte i jernbanesporet

03.35:** To menn ble anmeldt etter at bilen de satt i kjørte inn på jernbanesporet på Røyknes stasjon på Setesdalsbanen. Bilen er fjernet. Les mer her!

**FLEKKEFJORD: Nabokrangel

09.59:** En nabokrangel som ifølge politiet hadde «tatt av» førte til utrykning. Politiet meglet mellom partene og det ble ingen sak.

**MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

1017:** En mann (58) ble stanset på E 39, mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Nødvendige prøver ble tatt.

**KRISTANSAND: Teltet hos Avinor

10.17:** Mann (67) ble bortvist ved Kjevil etter å ha teltet på Avinor sitt område.

**ARENDAL: Innbrudd i jakthytte

11.13:** Politiet har uført åstedsundersøkelse etter innbrudd i en jakthytte mellom Tveiten og Granestua. Det er opprettet sak.