Aalesund snudde og vant mot Godset

Aalesund (NTB): Strømsgodset fikk en drømmestart borte mot Aalesund, men hjemmelaget snudde 0-1 til en viktig 4-2-seier.

Publisert Publisert
  • NTB

— En fantastisk deilig seier. Det gir en ubeskrivelig følelse. Dette var så viktig med tanke på tabellsituasjonen, og nå tar vi selvtillit med oss videre i høst. Jeg håper det har løsnet for oss nå, sa Aalesund-trener Trond Fredriksen til TV 2 etter kampslutt.

Edwin Gyasi, Fredrik Carlsen, Mustafa Abdellaoue og kaptein Bjørn Helge Riise scoret målene for Aalesund, mens Kristoffer Tokstad og Marcus Pedersen satte inn drammensernes scoringer.

Søndagens resultat gjør at Aalesund klatret opp på 13.-plass, to poeng over kvalifiseringsplassen. Strømsgodset, som ikke har vunnet en seriekamp siden 1-0-triumfen mot Tromsø 17. juli, vaker fortsatt på midten av tabellen med sine 35 poeng.

Aalesund har 26 poeng.

Strømsgodset fikk en drømmestart før det var spilt et minutt av søndagens oppgjør. Kim André Madsen spilte en lang ball opp, Kristoffer Tokstad plukket opp ballen i full sprint, og sistnevnte gjorde ingen feil alene mot hjemmelagets keeper Andreas Lie. (©NTB)

Publisert