Arne Bujordet og kollegene ble sjokkert vitne til kvinnen som solte seg på en luftig måte i Kvadraturen. Foto: Arne Bujordet

— Jeg ble sjokkert. Det samme gjorde mine kolleger. Det så veldig farlig ut.

Det sier Arne Bujordet. Han jobber i Jernbaneverket, som var samlet til et lite infomøte i kontoret rett overfor Hånesgården ved 15-tiden i dag.

Da de cirka 20 kollegene samlet seg på kontoret la de umiddelbart merke til kvinnen som satt i femte etasje og solte seg på andre siden av veien.

Varslet politiet

Etter at kollegene hadde snakket sammen ringte Bujordet politiet.

— Hun hadde brettet opp buksa og satt der og viftet med beina. Hun likte tydeligvis å sole seg på en luftig måte. Vi måtte jo gjøre noe, sier Bujordet.Han ringte politiets operasjonssentral, og ble deretter satt over til politistasjonen i Kristiansand. Der forklarte han saken for en politibetjent.

— De sa de skulle vurdere saken og muligens sende en patrulje den veien, forteller Bujordet.

Ikke loggført

Operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt sier at hendelsen ikke er loggført. Det betyr sannsynligvis at politiet ikke har gjort noe i saken.

— Dette skjedde før jeg kom på jobb. På generelt grunnlag kan jeg bare si at hvis vi antar det kan være fare for personskade så vil vi i utgangspunktet rykke ut, sier han.