I løpet av en måneds tid hadde 28-åringen samleie med 15-åringen tre ganger. Forholdet tok slutt da en bekjent av jenta tilfeldigvis fikk se en sms 28-åringen hadde sendt.

"Han skjønte hva som hadde skjedd og fornærmede forklarte at hun da også selv forsto hvor galt det var det som skjedde", står det i dommen.

De to ble kjent med hverandre høsten 2012. Kort tid etter det første møtet sendte 28-åringen en melding til jenta på Facebook og ba om telefonnummeret hennes. Ifølge dommen visste 28-åringen at jenta gikk på ungdomsskolen, men ikke at hun var under 16 år. Da de to møtte hverandre var jenta 15 år og 9 måneder gammel.

Den tiltalte 28-åringen avga en uforbeholden tilståelse i Kristiansand tingrett. Han erkjente også at han burde ha visst hvor gammel hun var.

I dommen peker retten på at samleiene fant sted uten bruk av prevensjon og at jenta var redd for at hun kunne bli gravid.

"Selv om den seksuelle omgang ikke har vært foretatt under tvang, så har tiltalte vært den som har initiert handlingene og han har vært svært pågående. Hans eneste motiv for kontakten med fornærmede synes også å være av seksuell karakter", heter det i dommen.

Dommen på seks måneders fengsel var i tråd med aktors påstand. 28-åringen ble også dømt til å betale jenta 40.000 kroner i erstatning.