**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

23.50:** En 16 år gammel gutt blir tatt med hasj i sentrum. — Han er innbrakt og overlatt barnevernsvakta, melder Agder politidistrikts operasjonssentral (OPSen) i en Tweet.

**MANDAL: Mann ville inn til kvinne

02.20:** I området Sjøllingstad skal en mann ha knust et vindu i ytterdør til ei dame. - Mannen forsvant, men ble senere på natten klokken 02.20 tatt. Han ble fraktet til sentralarresten i Kristiansand, melder OPSen på Twitter.

**BYKLE: Ruset kvinne bak rattet

00.40:** Politipatruljen som passet på Hovden tok en beruset dame som kjørte bil ved alpinanlegget. - Kvinnen ble tatt med og avkrevd blodprøve, melder OPSen i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved rutebilen

02.13:** Ved rutebilstasjonen er en mann slått ned, og han blir kjørt til legevakten i ambulanse. Fornærmede sier til politiet at han vil inngi anmeldelse på volden. - En politipatrulje ble dirigert til stedet, men fant ikke noen gjerningspersoner, tvitrer operasjonssentralen.

**TVEDESTRAND: Slåsskamp i sentrum

02.37:** Slossing i sentrum der fire til fem personer bråker. Slik lød meldingen inn til politiet, som ifølge OPSens tweet dirigerte en politipatrulje til stedet og roet gemyttene.

**LILLESAND: Hærverk på bil

09.00:** En bileier ringer og sier bakruten på bilen er knust i løpet av natten. - Rent hærverk. Anmeldelse kommer fra uheldig eier, melder OPSen via Twitter.

**ARENDAL: Flere tatt av UP

11.05:** Utrykningspolitiet har vært på farten i Arendal sentrum og på Hisøy utenfor Arendal. Først stanset de en personbil i Gårdalen, der det ble avdekket at fører er påvirket av alkohol.

— Vedkommende får sitt førerkort beslaglagt, melder operasjonssentralen i en tweet.

I forbindelse med en kontroll på Hisøy stoppet etaten en eldre Opel for rutinekontroll.

— Bilfører, en 38 år gammel mann fra Arendal, anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser OPSen på Twitter.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

13.10:** To menn på 50 og 29 år ble pågrepet ved Samsen på Vesterveien. De var i besittelse av narkotika. Mennene ble satt i arresten.

**LYNGDAL: Butikktyveri

15.35:** En kvinne ble hentet av politiet etter å ha blitt tatt for butikktyveri. Hun anmeldes for forholdet.

**ARENDAL: Promillekjøring

15.47:** Politiet fikk flere meldinger om promillekjøring ved Eydehavn. Bilen ble stanset av politiet på Flante. Føreren, en 52 år gammel mann, var meget beruset og ble fremstilt for blodprøve. Han ble fratatt førerkort og anmeldt for kjøringen.

**FARSUND: Hittet hund

16.49:** En person har tatt hånd om en sort blandingshund i området Bryneheia. Hund og eier ble gjenforent to timer senere.

**SONGDALEN: Tyveri fra veranda

17.12:** Politiet fikk melding om at noen hadde stjålet hagemøbler og en gassgrill fra en veranda på Nodeland. Blant annet skal et bord og fem stoler være stjålet.

**TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd

15.44:** Det ble meldt om innbrudd i flere hytter i området Skuggevik. Politiet undersøker saken.

**ÅSERAL: Scooter- og utmarkskontroll

08.00-17.50:** Politiet gjennomførte scooterkontroll og utmarkskontroll fra Vassbotten. Ingen brudd på ferdsel i utmark.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på biler

18.35:** Det ble meldt om skadeverk på flere biler ved kunstgressbanen på Prestheia. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner.

**KRISTIANSAND: Boliginnbrudd

21.10:** Det ble meldt om innbrudd i en enebolig i Vågsbygd. Gjerningsmennene ble overrasket av alarm og stakk fra stedet. Det vil bli gjort teknisk åstedsundersøkelse.

**SØGNE/KRISTIANSAND: Busskontroll

22.40:** Politiet gjennomførte busskontroll. Alle passasjerene oppførte seg pent og pyntelig.

**VENNESLA/KRISTIANSAND: Tre tatt i kontroll på buss

22.30:** Tre personer ble anmeldt da politiet hadde kontroll på bussen.

**GRIMSTAD: Fører satt fastklemt etter kollisjon i husvegg

23.49:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: To skadet i restaurantbråk

23.59:** To personer er skadet i slagsmål på en restaurant i Kvadraturen. En av dem har fått en flaske i hodet, mens den andre er blitt slått i ansiktet. Begge ble kjørt til legevakt. Gjerningsmannen er pågrepet.