Stavanger: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen her på rød løper under Idrettsgallaen 2019. Stavanger: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen her på rød løper under Idrettsgallaen 2019. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Tiril Sjåstad Christiansen (25) og Stian Lauritzen (33) går til retten

Farmen Kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (25) og forlovede Stian Lauritzen (33) krever prisavslag og erstatning etter misnøye med huskjøp i Grimstad.

GRIMSTAD: Det var i fjor sommer det forlovede paret bestemte seg for å kjøpe et gammelt hus med en stor hage, som ligger ved Solhøgda i Grimstad.

Da sa Grimstad-mannen Stian Lauritzen, sønn av tidligere syklist Dag Otto Lauritzen, til Agderposten at kjøpet var spontant.

– Huskjøpet skjedde mye fortere enn forventet. Vi hadde riktig nok tenkt å flytte ut av Oslo, men ikke nødvendigvis til Grimstad. Men nå er Tiril gravid, og vi fant et hus vi liker godt. Så da slo vi like godt til, sa han.

Vil ikke kommentere

Paret har nå bestemt seg for å gå til retten for erstatningskrav etter misnøye med kjøpet.

Det melder VG.

Ingen av partene har ifølge avisen ønsket å kommentere hva kjøperne mener var galt med huskjøpet.

Saken går i mai

Leder for skadeoppgjørsselsapet Claims-link, Elisabeth Danielsen Bogen, som representerer saksøkte, bekreftet overfor VG at det er snakk om prisavslag og erstatning etter boligkjøp. Hun ønsker ikke å gå i noen dypere detaljer enn det.

Saken er ifølge VG berammet til 10. og 11. mai i Aust-Agder tingrett.