– Det er klart at en person ikke er så mye, men vi hadde helst sett at det ikke var noen i det hele tatt, sier operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

Det var en 35 år gammel mann som klokka 02.50 fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt stoppet i promillekontrollen ved Samsen. 74 andre bilister ble kontrollert, men ingen av dem er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Promillekontrollen startet ved midnatt.

Bortsett fra dette har agderpolitiet hatt en uvanlig rolig natt til lørdag. Her er beholdningen fra operasjonssentralens twitterkonto.

Kristiansand: Kjørt hjem

00.53: Politiet kjørte hjem en beruset person fra sentrum.

Grimstad: Slag

01.17: En vekter ble slått til av en gjest på et utested i sentrum. Politiet kom og arresterte gjerningsmannen som er 30 år gammel.

Mandal: Hærverk og biting

01.30: En mann ramponerte biler i Mandal. Da politiet kom for å arrestere ham, ble en av dem bitt i fingeren. Den bitelystne er 35 år gammel.

Arendal: Bråk på legevakta

03.40: En 40 år gammel mann oppførte seg truende og utførte skadeverk på legevakta i Arendal. Derfor ble han arrestert.

Valle: Scooterbrann

14.48: Brannvesenet rykket ut til hyttefeltet Furustøyl i Brokke, der det brant i en scooter. Brannen spredte seg aldri, og ble slukket av mannskapene.