LYNGDAL: Trafikkulykke på E 39

23.00: To biler med fire personer var involvert i en trafikklykke på E 39 vest for Lyngdal. Les egen sak.

SØGNE: Kjørte på trimmet moped

21.44: En gutt ble anmeldt for kjøring på trimmet moped, for ikke å stoppe for kontroll, og for ureglementert skilt. Dermed ryker også lappen.

KRISTIANSAND: Skadeverk på skole

22.21: Politiet rykket ut til Oddernes skole etter melding om at ungdommer holdt på med å knuse noe på stedet. Når politiet ankommer skolen, løper mange i alle retninger. På stedet er det knust flasker, og fire ungdommer blir bedt om å rydde opp etter seg.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika i Markens

19.28: To unge menn på 17 og 18 år ble tatt for besittelse av narkotika i Markens gate, og vil bli anmeldt.

ARENDAL: Løs hest

15.22: Politiet forsøker å finne eieren til en hest som ifølge flere tipsere befinner seg på eller ved E 18 i området Nesheim og Holtebekk.

LILLESAND: Mc i tunnel

13.31: Politiet ber folk være obs på at det står en mc på veiskulderen i Steinsåstunnelen, i vestgående retning.

KRISTIANSAND: Treåring låste seg inne i bil

12.30: Politiet rykket ut etter melding om at en treåring hadde låst seg inne i en bil på Hellemyr.

Patruljen klarte gjennom vinduet å forklare og vise barnet hvordan det skulle trykke på den riktige knappen på bilnøkkelen. Døra gikk da opp, og barnet kunne gjenforenes med moren sin.

– Jeg må skryte av de pedagogiske evnene til mannskapet som var på stedet, påpeker Ole Bjørn Kleivane, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

FARSUND: Tyver på ferde

11.47: Det ble meldt om innbrudd og tyverier på tre ulike steder i Farsund, i Farsund kirke, i bedehuset Betel og hos Grønhaug Blomster. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og sikret spor.

– Alle forholdene har skjedd i løpet av natten. I Betel dreier det seg kun om skadeverk, da de ikke har klart å komme seg inn i lokalet. Når det gjelder kirken, har de tatt seg inn via et vindu. Det uklart om noe er borttatt. Det er også uvisst om noe er stjålet fra Grønhaug Blomster, forteller Kjell Arne Sandal, politibetjent ved Lyngdal lensmannskontor.

– Er det noe sammenheng mellom forholdene?

– Det er vanskelig på det nåværende tidspunkt å si noe om det, men stedene er jo ikke så langt fra hverandre, sier Sandal.

MANDAL: Trafikkontroll på E 39

01.19: UP hadde laserkontroll på E 39 ved Valand. En 18 år gammel mann ble anmeldt for å ha kjørt i 99 km/t i 60-sona. Fem andre fikk forenklet forelegg.

ARENDAL: Innbrudd og biljakt

23.03: Les egen sak.