KRISTIANSAND: Hår-episoden fant sted den 20. juni i år på en videregående skole i Kristiansand. 19-åringen ønsket hevn på grunn av en tidligere slåsskamp, derfor gikk hun nok en gang til angrep på medeleven.

Angrepet skjedde i skoletiden da fornærmede stod og pratet med noen venninner. Ifølge henne selv og et vitne skal 19-åringen helt uprovosert ha tatt tak i henne bakfra. Like etter oppdaget hun at en del av håret hennes lå på bakken. Da skal 19-åringen ha løpt ifra stedet med en saks i hånden og ropt: — ”Der har du igjen for at du slo meg!”

Det uønskede klippet etterlot fornærmede med tap av en bred lokk på cirka 45 centimeter. Håret hennes rakk nemlig ned til rompa på dette tidspunktet.

19-åringen nektet straffskyld i retten, men Kristiansand tingrett tror ikke hun snakker sant. Kvinnen har også en voldsdom bak seg fra 2005, da hun ble dømt til en prøvetid på to år. Dermed domfelles kvinnen for nok en legemsfornærmelse. Hun ble dømt til å betale en bot på 5.000 kroner pluss sakens omkostninger.