Det er kjendisnettstedet TMZ som fredag hadde historien om Spears som torsdag kveld ikke bare tok en ulovlig sving i et kjent ulykkeskryss mens motgående trafikk måtte bremse. Hun kjørte også på rødt lys, samtidig som hun snakket eller tekstet i mobiltelefonen — alt dette med barna i baksetet, og med den rettsutnevnte overvåkeren i passasjersetet på sin nye Mercedes SL65 som fremdeles mangler skilter.

Bare for noen dager siden ba Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, dommeren om å forby Britney Spears å kjøre bil når hun hadde med seg barna. Dommeren skulle egentlig ta stilling til dette 26. november, men nå vil Kaplan sette fart på sakene.

I videoen forutsa TMZ at Federlines advokat ville ta affære før den tid, og nå er han i gang med å kreve opptakene utlevert - så han kan bruke dem mot Spears på et hastemøte i retten onsdag.

Amerikansk presse skriver også at en av doptestene til Britney Spears har slått ut positivt. Men ifølge TMZ, som siterer en kilde nær popstjernen, skal det ha vært et falskt positivt utslag. (©NTB)