KRISTIANSAND: Husbråk i Dalaneveien

23.45 En politipatrulje rykket ut da det ble meldt om husbråk i Dalenveien i Kristiansand sent onsdag kveld. Da politiet kom på stedet hadde bråkmakerne roet seg ned og alt var fredelig igjen, melder Agder politidistrikt.

FLEKKEFJORD: Savnet 17-åring funnet i god behold av Sea King-helikopter

GRIMSTAD: Knakk hånda i slåsskamp

01.40 En 35 år gammel mann er mistenkt for å ha knekt hånda på en annen person i en slåsskamp ved Hjuskestredet i Grimstad natt til torsdag. To personer ble pågrepet etter slåsskampen.

MANDAL: Innbruddstyv pågrepet av betjening

03.45 En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet av betjeningen da han prøvde å stjele tobakk og penger fra Hydro Texaco på Marnarveien i Mandal. En ansatt oppdaget mannen og fikk kontroll på han til politiet kom.

KRISTIANSAND: Beruset mann fjernet av politiet

04.12 Politiet ble natt til torsdag oppringt av betjeningen på Western Fried Chicken i Tollbodgata i Kristiansand. De meldt om at en person hadde sovnet inne på stedet og de fikk ikke fjernet han. En politipatrulje ble sendt og de klarte til slutt å vekke mannen og fikk sendt han hjem.

KRISTIANSAND: Stjal barnesete i Kardemomme by

**ARENDAL: Ti offroad-sykler stjålet

14.00** Ti fine offroad-sykler som skulle selges på loppemarked på Hove på Tromøya i helgen, ble stjålet torsdag. Syklene stod lenket sammen med kjetting, og tyvene har brutt opp denne og stukket av med syklene.