OSLO: Norwegian Travel Workshop er en lukket tre dagers fagmesse der utenlandske turoperatører møter en samlet norsk reiselivsnæring for å forhandle om priser og betingelser foran neste års turistsesong. Workshopen er Innovasjon Norges viktigste arrangement for reiselivsnæringen, og blant de største lukkede fagmesser i Norge.

Fagmessen går på rundgang blant norske byer, og er i år et samarbeidsprosjekt mellom Innovasjon Norge og Destinasjon Sørlandet.

– Vi er svært godt fornøyd med at dronningen ønsker å delta under åpningen av Norwegian Travel Workshop, sier reiselivsdirektør Per-Arne Tuftin i Innovasjon Norge.

– Dronningen gjør en utmerket jobb for Norge som turistland, både som bruker og ambassadør, nasjonalt og internasjonalt. Dette er første gang et medlem av kongehuset deltar på denne konferansen, som for øvrig er den 35. i rekken, sier Tuftin.

Det kommer til å delta 332 representanter fra turoperatører i 23 land. Fra norsk side møter 326 representanter fra norske reiselivsbedrifter.