KRISTIANSAND: Det var en stille fredagsnatt i Kristiansand. Stort sett er ordensforstyrrelser og førerkortbeslag nattens ingredienser i politiets logger.

Slo hodet i lyktestolpe

01.00 Ved Leopold musikkpub meldes det om slåssing i området, og en politipatrulje rykker ut. Det viser seg å dreie seg om en kristiansandsmann i begynnelsen av 20-årene som noe uforklarlig står og stanger hodet inn i en lyktestolpe om og om igjen. Seansen bringer atskillige skuelystne til stedet, og politiet ber mannen om å fjerne seg.

Han etterkommer ikke politiets pålegg, og blir dermed brakt inn til politistasjonen.

**ARENDAL: Promillekjøring

01.20** En 18 år gammel mann blir stanset av politiet ved Saltrød, like etterltasjonen for utåndingsprøve, som slår positivt ut.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

03.00** En åpenbart beruset mann får beskjed om å fjerne seg fra utestedet Havana i Kristiansand, men nekter å lystre. Politiet setter han i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

03.00** En mann i midten av 30-årene blir stanset i en grønn Nissan i Kristiansand. Ved utåndingsprøve viser apparatet alkoholkonsentrasjon over grensen, og det blir opprettet en promillesak mot mannen.

KRISTIANSAND: **Ransforsøk på Spar

04.00** Politiet får melding om ransforsøk ved Spar på Slettheia, og reiser med en patrulje for å sjekke ut saken. Securitasvektere har sjekket butikken, og politiet tar opp jakten på en Daewoo, angivelig ført av ranerne på flukt fra stedet. Bilen blir stanset raskt, og en person blir pågrepet. Den andre personen lykkes i å flykte fra politiet, og det blir søkt en stund i nærområdet uten hell. Den pågrepne gjerningspersonen er en mann i midten av 20-årene, og sitter i arrest i Kristiasand og vil bli avhørt lørdag.