— Det er helt fantastisk, jeg har frysninger nedover ryggen, smiler en sliten, men strålende fornøyd, sikkerhetsansvarlig, Svein Elgvin, etter å fått den gode nyheten. Ved siden av står en annen fornøyd leder, styreleder Per Carsten Michelsen i Norwegian Grand Prix.

— Dette har vært en fantastisk helg, og selv om vi ikke har hatt tid til å reflektere så mye enda, har vi fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med politiet, og vi har fått hyggelige meldinger fra sponsorer og andre også, fortsetter han.

Med tusenvis av turister og strålende solskinn, viste hele byen seg fra sin beste side. Med dobbelt norsk, der Jotun kunne ta det lengste steget opp på pallen, ble det en minnerik helg både deltagere, publikummere og de rundt 250 millioner tv seerne kommer til å huske lenge.

Dugnad

Det har vært 500 frivillige som har stått på dag og natt for å dra i land vannfesten, og dugnadsånden blir av de fleste trukket frem som hovedgrunn til at helgen har blitt så bra som den har blitt.

Og ikke nok med det, de frivillige servitørene i VIP teltet har også bestemt seg for å gi tipset fra helgen, 6100 kroner, til Barneavdelingen på Sørlandets sykehus arendal.

— Vi ville bidra med noe positivt smiler de.