**BIRKENES: Promillekjørte i grøfta

00:35 -** En bil kjørte utfor veien ved Hynnekleiv ved Birkenes natt til mandag. Et vitne meldte fra til politiet om at en Peugeot lå i grøfta, og føreren virker beruset. Politiet tok ham med til blodprøve, og mannens førerkort ble beslaglagt. Sjåføren er en mann på 31 år fra Arendalsdistriktet.

**KRISTIANSAND: Innbruddstyver fersket

03.00** - Ved Jokerbutikken på Gimlemoen ble flere innbruddstyver overrasket på stedet av en patruljerende vekter. — De fikk sannsynligvis ikke noe med seg, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Kjørte i grøfta uten lappen

03.30 -** Ved Rykene i Arendal måtte politiet natt til mandag hanskes med en ny utforkjøring. Denne gangen var det en Opel som ble meldt kjørt i grøfta en kar i midten av 20-årene som har kjørt bilen. tatt til blodprøve. hadde ikke førerkort.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

04.16 -** Politiet får melding om et innbrudd i en bil i Strømsbuåsen i Arendal. En nabo som oppdager en mann som bryter seg inn i en bil, og idet han setter seg inn i bilen, går alarmen. Tyven stikker fra stedet, men får sannsynligvis med seg et stereoanlegg.

**VENNESLA: Uten lappen

04.15 -** En bil blir stanset ved Hunsfos for sjekk, og det viser seg at en mann i 20-årene blir spurt om førerkortet. Da vedkommende ikke er i besittelse av et sådant, må han ta i bruk apostlenes hester for å komme seg hjem.

KRISTIANSAND: Arbeidsuhell på Hånes

08.15 - En mann skadet seg og fikk tommelen i klem under sveising på et industribygg på Hånes. Mannen skal ikke være alvorlig skadet.

**SØGNE: Steinkaster på ferde

08.30 -** Noen har kastet en stein gjennom et vindu i en privatbolig i Søgne. - Forholdet vil bli anmeldt til politiet og blir etterforsket på vanlig måte, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Toralf Jørgensen, til Fvn.no.

**MANDAL: Brøt seg inn i treningssenter

08.50 -** I løpet av natten skal det ha vært begått et innbrudd i Sanden treningssenter. Et vindu er knust, men politiet har foreløpig ingen oversikt om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Knust kontorvindu

09.40 -** Et vindu skal være knust inn til et kontor på Fiskebasaren på Fiskebrygga. Politiet er på stedet og undersøker saken.

**ARENDAL: Fant dynamitt

15.00 -** Noen personer fant tilfeldigvis en såkalt dynamittgubbe i en plastpose ved Fløyheia i Arendal. Politiet har ingen teori om hva dynamitten skulle blitt brukt til, og den er blitt levert til en autorisert forhandler.

**ARENDAL: Hærverk med maling

15.11 -** Politiet sjekket ut en melding fra Haugenes. En mann som ville anmelde at noen hadde griset til bilen hans. Det viste seg å være at noen hadde helt maling over hele bilen.

**KRISTIANSAND: Heldig hest

15.35 -** En hest trådde gjennom en bro i Ålefjær og ble sittende fast. Politiet prøvde å hjelpe til, men saken løste seg selv ved at hesten datt igjennom broen og ned i vannet. Hesten klarte seg uten skader.

**KRISTIANSAND: Fant tyven

17.00 -** En person ble frastjålet kofferten sin fra rutebilområdet. Et vitne så mannen, og når politiet ankom klarte de å finne ham, kofferten og annet tyvegods.

LILLESAND: Innbrudd

17.15 - En mann kom hjem og oppdaget at tyver hadde tatt seg inn i huset hans gjennom et vindu. Mange gjenstander hadde blitt stjelt.

KRISTIANSAND: Løpske hester

17.45 - Politiet fikk melding om løpske hester ved Nygård skole i Søgne, men hadde ikke ledig bemanning til å sjekke ut saken.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

17.50 -** I Elvegata i Kristiansad sentrum traff politiet på en motorsyklist fra Lillesand som kjørte uten førerkort.