**SONGDALEN: Fyrverkeri på Nodeland

00.05:** Politiet rykket ut til en bolig på Nodeland etter melding om at ungdommer lekte seg med fyrverkeri. Da politiet kom til stedet hadde ungdommene roet seg og var på vei til byen.

**MANDAL: Stjal brannhjelm

00.07:** En 18 år gammel gutt kan vente seg en anmeldelse etter at han stjal brannhjelm og walkie-talkie fra brannvesenet. Hendelsen skjedde da brannvesenet rykket ut til Risørbank etter meldinger om bålbrenning.

KRISTIANSAND: Skjøt rakett inn i folkemengde

**MANDAL: Tyveri av bil

00.38:** En blå Honda Civic med registreringsnummer RF 99221 ble meldt stjålet fra Frøysland.

**FLEKKEFJORD: Fjernet etter restaurantbråk

00.45:** En person ble av politiet fjernet fra stedet etter at vedkommende hadde stelt i stand bråk på Maritim Fjordhotell i Sundegata.

**KRISTIANSAND: Utested måtte feie

01.00:** Utestedet Kick i Dronningens gate ble pålagt å feie på utsiden etter at en politipatrulje fant store mengder knust glass.

**MANDAL: Skjelte ut politiet

01.49:** En 20 år gammel mann vil bli anmeldt etter at han skjelte ut polititjenestemenn. Mannen var overstadig beruset.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd på skole

02.19:** Politiet rykket ut til en innbruddsalarm på Flekkefjord videregående skole. Skolen har ikke fått full oversikt over hva som er stjålet, men ifølge politiet skal dataustyr være forsvunnet. Politipatruljen fant ingen personer da de kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Havnet i fyllearresten

02.40:** Da en patrulje passerte utestedet Berverly Hills i Tollbodgata, fant de en overstadig beruset kvinne liggende på bakken. Hun hadde ifølge operasjonssentralen store problemer med å klare seg selv. Kvinnen ble kjørt til legevakten for sjekk, for deretter å bli satt i fyllearresten.

**SONGDALEN: Villmannskjøring på firehjuling

03.00:** Politiet fikk melding om flere personer om råkjørte med firehjulinger i Finsland. Operasjonssentralen hadde imidlertid ingen ledige patruljer å sende.

**KRISTIANSAND: 22-åring i fyllearresten

03.06:** En 22 år gammel mann måtte tilbringe natten i fyllerarresten etter at han ble funnet overstadig beruset utenfor McDonalds i Markens gate.

**KRISTIANSAND: Kom over beruset kvinne

03.07:** En politipatrulje kom over en overstadig beruset kvinne ved Kiwi i Kirkegata. Kvinnen støttet seg på en søyle. Hun kom seg imidlertid videre uten politiets hjelp.

**FARSUND: Ingen tatt i promillekontroll

03.30:** Politiet kontrollerte 21 sjåfører for promille mellom Farsund og Vanse. Ingen avla positiv prøve.

ARENDAL: Bil havnet på taket

**MANDAL: Skjelte ut politiet

03.35:** Nok en person skjelte ut politiet i Mandal, denne gang i Nygata. Personen, en 23 år gammel mann, vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tatt for promillekjøring

03.55:** En 32 år gammel kvinne ble stoppet av politiet i en promillekontroll ved Saltrød. Hun ble tatt med inn til politistasjonen, hvor hun blåste positivt. Kvinnen kan vente seg en reaksjon i ettertid.

**KRISTIANSAND: Krangel i taxikø

03.58:** Politiet rykket ut til Rådhusgata etter melding om slåssing i taxikøen. Da politiet kom til stedet viste det seg at meldingen om slåssing var overdrevet. To personer kranglet, og forlot køen da politiet kom.

**KRISTIANSAND: Kvinne slått i ansiktet

04.20:** En 25 år gammel kvinne ble kjørt til legevakten etter at hun hadde fått seg et slag i ansiktet ved rutebilstasjonen. Det er foreløpig uklart for politiet hva som har skjedd, og de avventer nå en anmeldelse fra kvinnen.

**KRISTIANSAND: Slått av to menn

04.22:** En kvinne troppet opp på politistasjonen og meldte fra at hun var blitt slått i ansiktet av to menn. Kvinnen hadde hoven leppe og var rød på kinnet. Hun varslet politiet om at hun ville anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Mann pågrepet for fyll

06.07:** En person ble brakt til legevakten for sjekk etter bråk i en leilighet i Gyldenløves gate. En annen person, en 36 år gammel mann, ble brakt med inn til fyllearresten. Det er uvisst hva som har skjedd i leiligheten og om det vil komme en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bolig

06.20:** Uvedkommende har tatt seg inn i en bolig i Bydalsveien i løpet av natten. Tyvene tok med seg datamaskin og videospiller, alt mens eier lå og sov. Ifølge politiet stod terrassedøren i huset ulåst. Politiet har vært på stedet.

**VENNESLA: To tatt for hærverk

06.25:** To menn, en 20-åring og en 21-åring, ble satt i arresten etter at de ble tatt på fersk gjerning for hærverk. Mennene var i ferd med å knuse kloakkhuset på Moseidmoen med stein da politiet kom over dem. Mennene vil bli anmeldt for skadeverk.