**GRIMSTAD: Kastet søppeldunk gjennom rute

00.30** En gjeng hadde et internt oppgjør ved Odden bistro. En søppeldunk ble kastet gjennom vinduet og flere ruter ble knust i bistroen. Gjerningspersonene forsvant før politiet kom, og politiet vet ikke hvem som står bak.

KRISTIANSAND: Brann ved Mottaksskolen på Lund

**ARENDAL: Slått ned på fiskebrygga

00.49** En 30 år gammel mann fra Arendal ble oppsøkt av en ukjent mann i Nedre Tyholmensvei og slått. En 25 år gammel mann fra Arendal er mistenkt i saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Vågsbygd videregående skole

01.26** Innbruddsalarmen ble utløst og en vekter meldte til politiet at en rute var knust på skolen. Patruljen som kom til stedet konstaterte at i alle fall en bærbar pc var borte. Det er opprettet sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Kjerrheia

02.06** Alarmen ble utløst og en person ble observert kjørende bort fra stedet på en scooter ved en bedrift på Kjerrheia. Mindre artikler er stjålet.

**ARENDAL: Jente slo kvinnelig dørvakt

02.13** En ung jente hadde angrepet en kvinnelig dørvakt på Sjøloftet på Langbrygga. Da politiet var iferd med å lete etter jenta i nabolaget, fikk de en ny melding fra Sjøloftet. En 19 år gammel mann fra Froland var slått ned. Mannen ble kjørt til legevakt i ambulanse, men fikk kun mindre skader. Politiet har opplysninger om en mulig gjerningsperson.

Jenta som slo dørvakta, er ikke funnet.

**SØGNE: Innbruddsforsøk på Tangvall skole

02.55** Tre gutter ble sett mens de holdt på å bryte seg inn på skolen. De fikk knust en rute, men ikke kommet seg inn. Politiet har ikke pågrepet guttene.

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt for urinering

02.55** En 34 år gammel kvinne fra Kristiansand er anmeldt for urinering på offentlig sted i Tollbodgata.

**ARENDAL: Ville slå butikkinnehaver med Smirnoff Ice-flaske

04.13** En svært plagsom mann på 28 år fra Arendal lagde bråk på Seven Eleven i sentrum. Mannen hadde også skapt bråk uka før. Mannen tok frem en Smirnoff Ice-flaske for å slå innehaveren, men da la innehaveren mannen i bakken. Politiet kom og overtok kontrollen på 28-åringen. Mannen vil bli anmeldt.

**IVELAND: Fant bil i grøfta og mulig ruset mann

05.57** En person kom over en bil i grøfta ved riksvei 405 ved Oggevann. Rett ved bilen lå en mann som ikke var skadet men muligens påvirket. Mannen ble kjørt til legevakt for å avlegge blodprøve. Deretter ble mannen satt i arresten. Mannen var nemlig i besittelse av mindre mengder amfetamin, og det var uklart eierforhold på bilen. Mannen er 24 år gammel og fra Iveland.

FROLAND: Stjal moped

14.45: I løpet av natten har en moped av merket Sym med registreringsnummer PF6256 blitt stjålet fra en adresse i Froland.

GRIMSTAD: Trafikkulykke

16.25: Føreren av en bil skal ha kjørt inn i en annen bil bakfra ved enden av Biesletta i Grimstad. Det er usikkert hvor mange personer som var involvert i ulykken, men ingen skal være alvorlig skadet. Et barn ble kjørt til legevakten for kontroll med lettere skader.

GRIMSTAD: Brøt seg inn i hus

19.05: Et bolighus i Storgata har hatt innbrudd. Det skal være stjålet en rekke gjenstander, men det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Stakk fra bensinregninga

21.30: En mann fylte bensin for 600 kroner på Shell stasjonen på Fidjane, og kjørte avgårde på E 39 mot Kristiansand uten å betale regninga. Han skal ha kjørt en gammel Volvo, og politiet er nå på utkikk etter denne bilen.

KRISTIANSAND: Kjørte uskiltet moped uten førekort

21.45: En 17 år gammel gutt ble stoppet av en patrulje da han kjørte en moped uten lys og skilter. Det viste seg at gutten heller ikke hadde førerkort for moped. Han vil få en bot for dette.

KRISTIANSAND: Stjal bil

21.50: En hvit Peugeot Partner varebil med registreringsnummer AX79920 har i løpet av helgen blitt stjålet fra Hellemyrlia.