21. april: Sammen med en tredjeperson, som er siktet for heleri av ransutbyttet, tar de toget fra Oslo til Gøteborg og tilbringer natten på hotell.

22. april: Ranerne og kameraten fortsetter til Stockholm hvor de blir i to døgn før de bestiller en tur-retur reise til Thailand.

24. april: Ransfølget setter seg på flyet til Bangkok. Etter en mellomlanding i Amsterdam er de på plass i den thailandske hovedstaden hvor de nok en gang tar inn på hotell.

29. april: Etter fem dager fortsetter de til feriebyen Pattaya.

3. mai: Ferden fortsetter til ferieparadiset Koh Samui hvor ranerne har leid et hus for fire uker.

24. mai: Etter å ha tilbrakt 30 dager i Thailand går visumet går ut, og de setter seg på flyet til Kambodsja, dermed unnlater de å bruke returbilletten tilbake til Sverige. De tre mennene tar nok inn på nok et hotell, denne gangen i byen Phnom Penh.

29. mai: Alle tre pakker sakene igjen og setter seg på flyet til Saigon i Vietnam. Der blir de i ytterligere fem dager.

3. juni: Turen går til Paris. Siste stopp før ranerne vender tilbake til Norge. Her blir sannsynligvis siste rest av pengene brukt opp.

8. juni: Ranerne lander på Gardermoen, tar flytoget inn til byen, før de igjen overnatter på Oslo Plaza.

9. juni: Neste dag er ransfølget tilbake i hjembyen Drammen. De fester og blir senere på natten arrestert av politiet. Etter flere uker i varetekt har de erkjent forholdet og avlagt forklaring. De hevder at det meste av pengene er brukt opp.