Kristiansand 00.20: «UP stanset ATV på E18 v/Varoddbroa. Fører av denne mistenkes for ruskjøring. Blodprøve sikret og sak opprettes.»

Vennesla klokka 00.45: «Politiet rykket ut til mann og MC i Øvrebø. MC stod midt i veien og en mann lå på bakken - ingen ulykke, men mistanke om promillekjøring. Blodprøve er sikret og sak vil bli opprettet.»

– Politiet fikk tips fra en bilist om at en person lå på bakken. Motorsykkelen stod parkert langs veien og det var tydelig tegn til promillekjøring, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Knut Odde.

Slagsmål

Kristiansand klokka 00.58: «Slagsmål utenfor utested i sentrum. Ingen personskade. En person pågripes og kjøres arrest etter å ha fremsatt trusler mot politipatruljen.»

– To personer slåss utenfor et utested. Da politiet kom for å stoppe, ble han truende mot politiet. Mannen ble deretter pågrepet og fraktet i arrest, sier operasjonslederen.

Grimstad klokka 02.30: «Tidligere i natt ble en person bortvist fra Grimstad sentrum. Personen valgte å ikke etterkomme dette og ble påtruffet igjen av patruljen noe senere. Vil bli anmeldt for dette.»

Bilinnbrudd

I denne bilen var det lørdag morgen tydelige spor etter biltyvens herjinger. Foto: Olav Svaland

Arendal klokka 05.55: «Politiet har mottatt melding om innbrudd i flere biler i området Myrene. I denne forbindelse er en person pågrepet som mistenkes å kunne stå bak dette. Det er så langt ikke full oversikt over hva som er stjålet fra bilene, da politiet enda ikke har kommet i kontakt med alle eierne. Det jobbes videre med dette, og politiet oppretter sak.»

– Vi har vært i kontakt med en person som har blitt frastjålet bankkort og nøkler, men vi har ikke fått kontakt med de andre eierne, sier Odde til Fædrelandsvennen.

Mindreårig

Til Agderposten sier Odde at det er snakk om en mindreårig gutt som er pågrepet for tyveriene.

Lørdag morgen opplyser politiet at det også har vært innbrudd og tyveri fra flere biler i området ved Stinta skole i Arendal.

Slik så den ene bilen ved Stinta skole ut etter innbruddet. Foto: Olav Svaland

– Vi ber folk som har parkert i området om å sjekke bilene sine, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt.

Til Fædrelandsvennen sier han det sjekkes om den mindreårige som er siktet for innbruddene i fire biler på Myrene også står bak tyveriene på Stinta.

– Vi ser om det er sammenheng mellom hendelsene og også andre tyveri i Arendal i natt, sier Hægeland til Fædrelandsvennen.