Louise Trellnes (77)

— Et slikt tilbud kan du tro jeg ville benyttet meg av. Jeg ville takket ja med en gang. For meg hadde det vært helt greit med to måneder i Syden hver vinter. Jeg bor i eldrebolig nå, men vinteren kan bli lang. Jeg savner varmen. Dessuten bor jeg alene, og et Syden-opphold sammen med andre ville vært fint.Svein Hem (67)

— Jeg synes dette er et veldig positivt forslag. Jeg vil ha varme, og kan godt tenke meg å komme vekk fra det vi står oppe i akkurat nå, med snø og kulde. Jeg har vært i Syden en del ganger, og vil garantert benytte meg av et kommunalt tilbud om det kommer. Ikke bare er jeg glad i varme, men også å bade i sjøen.Helge Norheim (83)

— Jeg ville ikke benyttet meg av tilbud om langtidsopphold. En uke eller to i Syden er nok. Vi har det så godt her hjemme. Jeg skremmes ikke av snø og kulde, for jeg liker å gå på ski. Kristiansand er den beste byen i Norge, og Norge det beste landet i verden. Hvorfor skal jeg da dra av sted?Jessie Tobiassen (77)

— Jeg kan ikke fordra snøen, og kunne tenke meg en måneds tid i Syden midt på vinteren. Men å flytte dit ned fast. Er du rusk? Det ville jeg aldri ha gjort. Jeg bor i eldrebolig i Kvadraturen, og det er et paradis på jord. Jeg kan ikke ha det bedre. Men tilbud om en måned i Syden om vinteren ville jeg sagt ja til.