Kristiansand: Et bilskilt med kjennetegn RH 14913 ble meldt stjålet fra Odderøya klokken 12:40. Kristiansand: En 24-åring fra Kristiansand ble stoppet på rutebilstasjonen i Kristiansand klokken 13.07. Han syklet på en sykkel som var meldt stjålet, og ble tatt med til politiarresten.

Gjerstad: Et bilskilt med kjennetegn NF 28670 ble meldt stjålet i Gjerstad-området.

Arendal: Et mopedskilt med kjennetegn PU 5120 ble meldt stjålet i Arendal klokken 14.47 i dag.

Froland: Politiet fikk melding om krattbrann på Myrene i Froland klokken 15.32 i dag. Brannen svidde av cirka to mål gress og busker.

Arendal: Klokken 16.48 meldte Street One på Harebakken at to gutter hadde dirket opp kassaapparatet i butikken. Politiet har fått signalement på guttene, men vet foreløpig ikke hvem de er eller hvor mye de fikk med seg.

Arendal: Klokken 16.46 fikk politiet melding om diverse tyverier ved Sørlandet Sykehus i Arendal. Ubudne gjester har tatt seg inn på sykehuset og stjålet lommebøker og kredittkort. Hvor mange som har fått ting frastjålet og hvem som har stjålet, vet politiet foreløpig ikke.

Grimstad: Politiet fikk klokken 19.04 melding fra 110-sentralen om pipebrann i Grefstadvika i Grimstad. Brannen ble slukket.

Tvedestrand: Ukjente gjerningsmenn ble tatt på fersken idet de forsøkte å stjele fra en russebil som sto på Borre i Tvedestrand. Da de ble oppdaget, løp de fra stedet, trolig uten å ha fått med seg noe.

Arendal: En bileier meldte fra om skadeverk på bilen sin klokken 21.14. Bilen sto parkert på Sam Eydes plass. En navngitt person skal ha gått på taket av bilen, slik at taket ble bulkete. Forholdet vil bli anmeldt.

Grimstad: på Birketveit i Fevik ble det meldt fra om forsøk på grovt tyveri klokken 21.43. En gang i løpet av de siste dagene har ukjente gjerningsmenn forsøkt å bryte seg inn i en bruktbutikk. Politiet kjenner ikke til at noe er borte.