**GRIMSTAD: Rykket på pistolklubb-innbrudd

23.59:** Politiet fikk inn melding om at innbruddsalarmen var gått på Grimstad pistolklubb.

— Politiet rykket ut bevæpnet, slik som er vanlig ved innbruddsalarmer på slike steder. Underveis til stedet fikk politiet kontakt med representanter for klubben, som fortalte at det ikke ble oppbevart verken våpen eller ammunisjon ved klubben, forteller operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt. Da patrulje kom til stedet, viste det seg også at det ikke var spor etter innbrudd. Alarmen var trolig falsk.

**KRISTIANSAND: Trøbbel ved Luga

00.14:** Ansatte ved Luga grill meldte fra om slåssing utenfor stedet. Flere personer slåss, og stemningen var amper. Patruljen på stedet snakket med en person, men han ble ikke tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

00.35:** En mann ble slått ned i Rådhusgata i Kristiansand. Ambulanse og politi rykket til stedet. Også en kvinne skal ha blitt dyttet i forbindelse med hendelsen. Mannen fikk et lite kutt i hodet og ble tatt med til legevakten. Gjerningspersonen er ukjent.

**ARENDAL: Slåssing på Langbrygga

00.40:** En politipatrulje rykket til Langbrygga i Arendal etter melding om slåssing. En person ble pågrepet og tatt med i arresten.

**KRISTIANSAND: Mørkkledd mann gikk på motorveien

00.43:** Flere innringere meldte fra om en mørkkledd mann som gikk i veibanen på E 18 ved Sørlandsparken. - Jeg vet ikke helt hva som var hans formål, men han gikk i alle fall i veien i retning Grimstad. En patrulje kjørte dit og tok med seg karen og kjørte ham hjem, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre. Mannen bodde mellom Kristiansand og Lillesand og var trolig på vei hjem. Den mørkkledde var beruset.

**KRISTIANSAND: Skapte problemer på Spot

01.11:** Vakter på utestedet Spot ringte politiet for å be om hjelp. En person skapte bråk og store problemer på utestedet. Politiet dro til stedet, og tok med seg en mann i 20-årene. Han blir anmeldt for å ha skapt bråk i beruset tilstand på offentlig sted. Han sover ut rusen i arresten, og vil bli bøtelagt i løpet av dagen.

**ARENDAL: Slåssing på Langbrygga 2

01.12:** Politiet fikk melding om nok et slagsmål på Langbrygga i Arendal. En patrulje dro til stedet der de viste bort en person og tok med seg en annen i arresten. Mannen som fikk turen til arresten er 19 år gammel, og vil bli anmeldt for opptrinnet.

**KRISTIANSAND: Caledonien trengte hjelp

01.33:** Vektere på Caledonien ba om bistand da en person begynte å slåss med to av vekterne på stedet. Patruljen kjørte til stedet og tok med seg en 23-åring i arresten.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

01.36:** Politiet stoppet en person som drakk på offentlig sted. Han vil få bot. - Et godt råd til alle som tenker på å drikke på offentlig sted, er å la være. Det er ikke lurt, for det kan fort bli dyrt. Politiet vil reagere og ilegge bot dersom folk drikker ute. Det samme gjelder urinering, sier operasjonsleder Mæhre.

**LINDESNES: Stjal motorsag

01.41:** Vitner meldte fra til politiet om en person som holdt på å bryte seg inn i et hus i Sør-Audnedal. Da patruljen kom til stedet, var tyven borte. Han hadde tatt med seg en motorsag. Vitner har sett gjerningsmannen. Politiet mistenker en mann i 20-årene, som de vil lete etter søndag.

**KRISTIANSAND: Bråk på Havana

01.56:** Meldte utestedet Havana fra om bråk. Da politiet kom til stedet, prøvde en mann å hindre politiet i å gjøre jobben sin. Han ble tatt med i arresten. I tillegg ble person nummer to tatt med og anmeldt for bråk i beruset tilstand. Begge mennene er i 20-årene.

**RISØR: Bråk på bar

02.04:** Cocktail bar i Risør melder om slagsmål og amper stemning. Politiet dro til stedet og fikk roet situasjonen. Partene ble sendt i hver sin retning.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Kongens gate

02.23:** Politiet fikk melding om at flere personer slåss utenfor Kongensgate skole. Patruljen var raskt på stedet og roet situasjonen. De involverte var alle unge gutter. Partene ble sendt hver til sitt.

**ARENDAL: Kvinne slo politiet

02.05:** Madame Reiertsen i Arendal meldte fra om bråk. Da politiet kom til stedet, slo en 19 år gammel kvinne fra Grimstad til en polititjenestemann. Hun oppga i tillegg falsk personalia. Kvinnen ble tatt med til arresten og blir anmeldt for forholdene.

**MANDAL: Bråk på hotell

02.44:** Solborg hotell ba om hjelp med en person på hotellet som skapte problemer og kranglet med andre gjester. Patruljen på stedet meglet mellom partene, og fikk sendt kranglefanten hjem til seg selv.

**ARENDAL: Ampert på McDonalds

02.50:** Natteravner somv ar på McDonalds meldte fra om krangling og amper stemning. Da patruljen kom til stedet, var kranglefantene borte, trolig takket være natteravnenes inngripen.

**KRISTIANSAND: Veltet rundt på Parko

03.29:** Parko i Kristiansand meldte fra om en person som lagde bråk på bensinstasjonen. Da politiet kom fram, var gjerningspersonen forsvunnet, etter å ha veltet en del inventar på stedet. Bensinstasjonen har videoovervåking, og saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Bil kjørte vinglete

03.55:** Vitner ringte politiet og meldte om en bilist som kjørte vinglete i Arendal. En aptrulje fant bilen og fikk stoppet og kontrollert føreren. Det viste seg at alt var okei.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk med stjålet bil

06.28:** Naboer i Setesdalsveien ringte politiet og fortalte at noen holdt på å bryte opp døren til nabohuset. Da politiet kom til stedet, var gjerningspersonene forsvunnet. Men de hadde satt igjen en stjålet bil ved huset. Den ble tauet inn.