AGDER: Klokken 03.49 kom en politipatrulje i Arendal over en person som hadde vært i klammeri med noen.

Slo politimann i ansiktet

— Vedkommende hadde tidligere på kvelden fått et pålegg om å holde seg borte fra byen for å unngå mer bråk. Siden han ikke hadde etterkommet dette ble han plassert bak i politibilen, sier Kvitne.

Men mannen ønsket tydeligvis ikke å være der og begynte å hamre løs på veggene i politibilen. En politimann gikk bak i bilen for å roe ham ned.

— Da han gjorde det ble politimannen slått til i ansiktet, forteller operasjonsleder.

Vedkommende vil nå bli anmeldt for dette.

Sparket politimann i ansiktet

Klokken 07.18 fikk politiet en melding fra vaktene på Norway Rock Festvial som ønsket bistand av politiet.

— De hadde kontroll på en person som hadde gjort mye ugang inne på området. Mannen, som er 33 år gammel fra Flekkefjord, skal blant annet ha skallet til en person. De ønsket derfor at vi skulle komme dit og ta vedkommende videre, forklarer Kvitne.

En politipatrulje ble sendt til stedet og 33-åringen ble pågrepet. Han ble tatt med til arresten i Flekkefjord slik at han kunne sitte der til dagskiftet kom på og de kunne kjøre ham til Kristiansand.

— I forbindelse med dette sparket han til en politibetjent i ansiktet da betjenten bøyde seg ned for å ta av ham skoene. Han skal også ha fremsatt diverse trusler, sier Kvitne.

33-åringen blir i løpet av dagen kjørt til Kristiansand. Han vil bli anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann samt for å ha gjort en del ugang på festivalen. Det er usikkert om han vil bli anmeldt for å ha skallet til en person.