LILLESAND: Kjørte i 150

14.58: UP beslagla førerkortet fra en 23-årig dame fra Arendal. Hun ble stoppet i 100-sonen ved Svennevik i Lillesand, målt til en hastighet på 150,52 km/t.

KRISTIANSAND: Stjal øl

15.18: En person stjal en ikke angitt mengde øl fra Rimi i Gyldenløvesgate og forsvant ut i Wergelandsparken. Han ble ikke pågrepet der og da, men mannen er trolig fanget på video, opplyser operasjonsleder Frank Solås til fvn.no.

KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

17.44: Kjennetegnet KZ 51177 ble tatt fra en Toyota Avensis i Bjørnebakken, en gang etter klokken 16.30. MANDAL: To personer i bruduljer på badestrand

18.36: De to skal ha ha kranglet og slåss på stranda Storebanken i Mandal. — De opptrådte beruset og skremmende. Vi fikk flere meldinger om dem. Særlig den ene var svært utagerende, sier Solås. Da politiet ankom, skyggebokset han. Patruljen forvisset seg om at 41-åringen kom seg hjem og lukket døra bak seg.

GRIMSTAD: Stjålet bil kom til rette

19.33: En bilen som ble stjålet tidligere på dagen kom til rette i Grimstad.

KRISTIANSAND: Supporter skjelte ut Mjelde - kastet ut fra stadion

**ARENDAL: Mulig innbrudd

21.43:** Noen barn melder til politiet at de har sett folk på taket til Hisøy skole. De bar ifølge vitnene ting ut av bygget. Politiet har vært på stedet og kikket gjennom bygget, men har ikke funnet noen personer.

**FROLAND: Hytteinnbrudd

21.56:** En hytteeier melder at det har vært innbrudd i hytta hans. Det skal være stjålet både stereoanlegg, Tv og dyner fra hytta. Politiet vil trolig ikke ta åstedsbesiktelse før tirsdag.

KRISTIANSAND: Oppskytning av fyrverkeri

23.33: - Vi har igjen fått klager på fyrverkeri, bråk og hærverk fra rundkjøringen på Flekkerøy, sier operasjonsleder Ove Austenaa, og fortsetter: - Hærverket dreier seg om skader på bussbua. Fuglene var fløyet da politiet kom. Patruljen beslagla en pose fyrverkeri, sier han.