**KRISTIANSAND: Skadeverk

00.37:** Politiet får beskjed om at det blir utført skadeverk på tre biler i området rundt Gunnhilds vei på Gimlekollen. Det er knust vindusruter i de tre bilene.

02.42: Politiet får nye meldinger fra området om at det denne gangen er knust fire vindusruter i en enebolig. Ved begge tilfellene skal en bil ha kjørt fra stedet. Politiet sendte en patrulje ved begge tilfellene, men har ikke lokalisert gjerningspersonen(e).

**KRISTIANSAND: Prøvde å bryte seg inn

00.43:** Det blir oppfattet av vitner som at en person prøver å bryte seg inn i Vestre kiosk. Innen patruljen kommer til stedet, kommer det melding om at en person med samme beskrivelse forsøker å ta seg inn i noen biler i området. Patruljen finner mannen og han havner i arresten for overstadig beruselse. Mannen som er midt i 20-årene hadde verken klart å ta seg inn i kiosken eller bilene.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest

01.14:** En problematisk gjest blir hevet ut av utestedet Spot i Dronningens gate. Dette er vedkommende lite fornøyd med og han velger å ringe politiets operasjonssentral gjentatte ganger over kort tid. Han gikk så tilbake og lagde mer bråk utenfor utestedet. Politiet velger å geleide personen bort fra stedet. Det noteres at han ikke var helt fornøyd med behandlingen fra politiet og vaktene.

**KRISTIANSAND: Bråk utenfor burgersjappe

03.22:** Utenfor McDonalds står det en kvinne og banker på døra. Dette synes de ansatte er ubehagelig og ber politiet ta affære. En patrulje kjører til stedet og tar med seg en beruset kvinne i 20-årene til arresten for bråk.

**KRISTIANSAND: Håndgemeng

03.22:** En politipatrulje kommer over to personer i håndgemeng ved Shell-stasjonen på Marviksveien. En person skal ha blandet seg opp i en situasjon mellom en kvinne og en mann som han opplevde som ubehagelig for kvinnen. Dette skal ha ført til håndgemeng mellom de to mennene som er i henholdsvis 20— og 30-årene. Politiet har laget en rapport på hendelsen avventer eventuell anmeldelse fra partene.

**MANDAL: Biltyveriforsøk

08.34:** Noen har i løpet av natta førsøkt å stele en bil som sto parkert langs Livegen i Mandal. Tyvene skal ha tatt seg inn i bilen ved å knuse en rute. De har også ødelagt tenningslåsen, men ikke klart å få start på bilen. Det er ingenting som tyder på at noe er stjålet fra bilen.

**SØGNE: Innbrudd

09.02:** Ubudne gjester har i løpet av natta tatt seg inn hos Hølleveien hårsenter i Søgne. De skal ha kommet inn via en løs vindusrute og stjålet blant annet hårprodukter. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på stedet.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

10.13:** En bil blir stoppet i Fiskåveien og det viser seg at sjåføren mangler førerkort. Saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: To mistet førerkortet

12.02:** UP holder kontroll ved Dønnestadveien på Tveit. To personer mister førerkortet for å ha kjørt i henholdsvis 84 og 78 km/t i 50-sonen. I tillegg mangler en sjåfør førerkort.

**KRISTIANSAND: Slo til butikkansatt

12.19:** En butikk i Markens melder om at en kvinnelig ansatt er slått til av en mann. Politiet får tak i gjerningsmannen og forholdet blir kanskje anmeldt.

**ARENDAL: Fest i parkeringshus

12.22:** En mann har tatt tidlig helg og drikker i et parkeringshus. Det liker ikke politiet, og bortviser mannen fra stedet.

**KVINESDAL: Grovt tyveri fra garasje

12.23:** Noen har brutt opp et vindu og tatt seg inn i en garasje. Der har vedkommende også knust ruter i en bil, men det er uvisst hva som er borte.

**SONGDALEN: Tiggere i Nodelandsheia

13.03:** Klage på tiggere i Nodelandsheia. Operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt minner om at dette ikke er forbudt, men legger til at en kan avvise tiggerne.

**BYGLANDSFJORD: Stjal fiskeutstyr

13.24:** I løpet av natta har noen brutt seg inn i en bil ved Byglandsfjord og stjålet fiskeutstyr.

**KRISTIANSAND: Bortviste berserk kvinne

14.40:** En kvinne skal ha gått berserk på Kiwi i Markens, og politiet bortviser henne fra sentrum.

**ARENDAL: Avskiltet utenlandsk bil på E 18

14.55:** En serbiskregistrert bil blir stoppet og avskiltet på grunn av dårlig teknisk stand.

**KRISTIANSAND: Motorstopp ved Oksøy

19.19:** En mann melder fra om at han har fått motorstopp på utsiden av Oksøy. HRS blir varslet, men mannen får raskt hjelp av en båt som var like ved.

**ARENDAL: Bil stjålet fra sentrum

15.37:** En gang mellom tirsdag og fredag ettermiddag har noen stjålet en rød Fiat fra sentrum av Arendal. Bilen har registreringsnummer FS 89819. **MANDAL: Mann slått i hodet

15.35:** En mann blir kjørt til legevakt etter at han skal ha blitt slått i hodet av en annen mann. Politiet har fått noen opplysninger om gjerningsmannen, og vil etterforske saken videre. Den fornærmede fikk skader, men dette skal ikke være alvorlig. Saken er anmeldt.

**FROLAND: Bil avskiltet ved Blakstad

16.39:** UP stanser en bil ved Blakstad. Føreren har ikke gyldig førerkort og bilen blir avskiltet.

**ARENDAL: Tok med seg gjerdet og stakk

16.38:** Polske arbeidere har satt opp et gjerde for privatpersoner i Kongshavn. Det oppstår imidlertid uenighet om kvalitet og betaling, og dermed tar håndverkerne ned gjerdet og reiser. Operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt vil ikke ta stilling til om dette er ulovlig, og avventer en eventuell anmeldelse.

**ARENDAL: Bil kjørte inn i hage

17.06:** En bil kjører inn i en hage i Nedenes Terrasse.Sjåførens førerkort blir beslaglagt, men det er ikke kjent hva som gjorde atbilen havnet i hagen eller hva slags skader som ble påført.

**KRISTIANSAND: Ville besøke eksen

17.14:** En mann vil besøke sin eks ved Fidjemoen, men hunønsker ikke besøk og tilkaller politiet. Eks-mannen blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Beruset dame kjørt hjem

17.04:** En dame er så beruset at hun har problemer med å ståpå beina utenfor Rimi i Festningsgata. Dermed blir hun kjørt hjem av politiet.

**ARENDAL: Stjålet bilskilt

18.06:** Melding om at bilskilt med kjennetegn PD 29862 erstjålet fra Rykene.

**KRISTIANSAND: Stjal mynter fra Brun og blid

19.13:** Noen oppdager at en mann er i ferd med å tømme enboks med mynter hos Brun og blid. Litt senere pågriper politiet en mann isentrum og han blir satt i arrest mistenkt for innbruddet.

**ARENDAL: Savnet pytonslange

20.17:** Les egen sak.

**MANDAL: Prøvde å stjele bil

21.53:** En 17-åring blir oppdaget da han prøver å stjele enbil fra Liveien. Privatpersoner holder ham til politiet kommer. Politiet ransakerogså hjemmet til 17-åringen og finner brukerutstyr for narkotika.

**FLEKKEFJORD: Ampert på mottak

22.04:** Melding om amper stemning på kafeen ved Flekkefjordmottak. Da politiet kommer til stedet har situasjonen roet seg.

**ARENDAL: Brann i Barbudalen

22.20:** Eieren klarer selv å slukke brannen, men brannvesenetrykker ut for å sjekke hva som har skjedd. Brannen kan ha startet i forbindelsemed en stikkontakt, men dette er ikke avklart.

**MANDAL: Slåssing ved Buen

22.45:** En person blir sendt til legevakten etter enslåsskamp ved Buen i Mandal. Vedkommende må sy i munnen, men ønsker ikke åanmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Fjernet fra Caledonien

23.08:** En person lager trøbbel ved inngangen til Caledonienog blir dermed fjernet fra stedet.

**RISØR: Støy forsvant

23.10:** Melding om støy et sted i Risør. Da politiet ankommerer det stille.

**FARSUND: Sladdet ved rutebilstasjonen

22.50:** En mann blir anmeldt for å ha sladdet vedrutebilstasjonen i Vanse.

**KRISTIANSAND: Problematisk gjest

00.14** : En gjest skaper problemer ved Caledonien og blirbortvist fra stedet.