FLEKKEFJORD: — Jeg ble fryktelig urolig og redd. Smellet da bilen traff fjellveggen var så kraftig at jeg var nesten sikker på at det var en dødsulykke. Like etter så jeg det kom røyk fra panseret på bilen og at det begynte å brenne. Sjåføren satt da ennå i bilen, sier Liv Tone Larsen til fvn.no.

Det var klokken 21 lørdag kveld at ulykken skjedde i i Nesbakken like øst for Flekkefjord sentrum. Veien ligger i et boligfelt.

Larsen var på vei inn fra verandaen da hun hørte et kraftig motorbrøl. En bil smalt med bunnpannen i asfalten i det den passerte en fartshump og endte så i fjellveggen.

— Det var et kraftig smell. Jeg styrtet ut på verandaen og kunne da se flere ungdommer som løp bort mot bilen. Flere naboer kom til. De klarte ikke å få sjåføren ut med en gang. Derfor var det svært dramatisk da et begynte å ryke fra bilen. Etter hvert kom ambulanse, brann, redning og politi til stedet, sier Larsen.

Etter en stund ble sjåføren tatt ut av bilen. - Jeg ble svært lettet da jeg hørte at sjåføren skrek og var i live, sier Larsen. Hun forteller at det var vått i veibanen da ulykken skjedde.

— En person skal være skadet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Gunn Lieng, til fvn.no.

Politiet bekrefter at den første meldingen gikk ut på at det brant i bilen. - Det skal ha brent i bilen, men brannen er nå slukket, sier Lieng.

Politiet vet foreløpig ikke tilstanden til den skadede sjåføren.

Saken oppdateres.