**RISØR: Fant rev i søppelsekk

00.13:** Et påkjørt dyr ble funnet i en søppelsekk i en container. Det viste seg å være en påkjørt rev. Politiet forfølger ikke saken videre.

**RISØR: Innbrudd

00.24:** Det skal ha vært et innbrydd ved industriområdet Hestemyr i Risør. En bil er observert på vei bort fra stedet, men det er usikkert om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

01.54:** Det ble gjort forsøk på innbrudd i en fyrverkericonteiner ved Rema 1000-butikken på Tinnheia. Politiet rykket ut og en person ble sett løpende fra stedet. Politiet har jaktet på personen, men uten resultat.

**GRIMSTAD: Utforkjøring

02.14:** En bil kjørte i grøfta ved Bie. Ingen personer kom til skade, men bilen ble påført mindre skader. Et skilt ble kjørt ned og Veitrafikksentralen er varslet om dette.

**KRISTIANSAND: Beruset mann

04.07:** En meget beruset mann kjeftet på passerende mennesker i Østerveien på Lund. Politiet rykket ut og kjørte den 23 år gamle mannen hjem.

**GRIMSTAD: Fant åpen dør

04.18:** Politiet fikk melding om at døra til Yam, en kinesisk restaurant i Grimstad, sto åpen. Politipatruljen sjekket stedet og fant ingen tegn til innbrudd.

**KRISTIANSAND: Fyrverkerityveri

09.02:** Tyver har brytt opp en conteiner med fyrverkeri ved G-Max i Avenyen. De største fyrverkeribatteriene er stjålet. Verdien på fyrverkeriet er ukjent. Les mer i egen sak.

**MANDAL: Fyrverkerityveri

09.08:** Det ble oppdaget innbrudd i en fyrverkericontainer utenfor Mandal varehus i Sommerkroveien. Fyrverkeri til en utsalgspris på opp mot 40.000 kroner er stjålet, opplyser politiet til Fædrelandsvennen. Tyvene kom seg inn ved å kutte en hengelås.

ÅSERAL: Måtte hoppe ut av brennende tråkkemaskin

**SØGNE: Innbrudd i hytte

11.38:** Noen har tatt seg inn i en hytte på Åros Camping. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet har undersøkt stedet, der det er rotet mye.

ARENDAL: To til legevakt etter kollisjon

ARENDAL: Mann ble hentet opp etter å ha falt i vannet

**KRISTIANSAND: Uregistrert kjøring

13.37:** Politiets patrulje kommer over en uregistrert bil som stoppes i Måltrostveien. Føreren er en mann på 45 år, som også anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort i tillegg til bilskilter.

**MANDAL: Båt i ferd med å synke

13.42:** Melding om båt som er fylt med vann og holder på å gå ned ved båthavna i Malmø. Båteier varslet.

Politiet ber båteiere sjekke båtene sine etter all den nedbøren vi har hatt de siste dagene.

**ARENDAL: Trafikkulykke i Krøgenesveien

14.42:** Melding om trafikkulykke mellom to biler i Krøgenesveien. Ser greit ut med de som befant seg i bilene, alle ute og på beina. De to førerne er henholdsvis en mann på 88 år og en kvinne på 72 år. De blir kjørt til legevakten for sjekk. En av bilene skal delvis ha kommet over i motgående kjørefelt.

**GJERSTAD: Pipebrann i Klokkergården

16.27:** 110 melder om pipebrann i Klokkergården.

**KRISTIANSAND: Bortviste uønsket besøkende

17.57:** Beboer i Slettheia ønsker en besøkende som etter hvert er blitt uønsket fjernet fra stedet.

Politiet bortviser en mannsperson fra stedet.

**LILLESAND: Innbrudd på Møglestu videregående skole

19.28:** Vekter melder at det har vært innbrudd på Møglestu videregående skole. Det er knust et vindu i bygget. Det er ikke kjent om noe er stjålet fra skolen.

**GJERSTAD: Bilbrann

21.12:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Klage på fyllebråk

21.37:** Politiet får inn en klage på ungdommers bruk av fyrverkeri og øldrikking i Verftsgata. — Patruljen påtreffer 8-10 ungdommer som oppfører seg ordentlig, i alle fall mens politiet er på stedet – ingen øldrikking observert, opplyser Jon Kvitne, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**VENNESLA: Overstadig beruset

21.40:** AMK-sentralen ba om bistand etter at ambulanse rykket ut til en overstadig beruset person. Vedkommende ville ikke ha hjelp og politiet måtte bistå slik at personen ble med ambulansen.

**SØGNE: Uten lappen

21.40:** En politipatrulje kom over en bil hvor sjåføren, en mann (26), ikke hadde gyldig førerkort. Passasjeren, en kvinne (28), kastet fra seg en mindre mengde av det som trolig er narkotika. Begge ble tatt inn til arresten og anmeldes for hvert sitt forhold.

**KRISTIANSAND: Brann

21.56:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Fyrverkeriklage

22.04:** Politiet fikk inn klage på ungdom som skøt fyrverkeri etter hverandre ved den gamle stadionen. Patruljen kom til stedet og det var da rolig på stedet.

**ARENDAL: Nektet å oppgi ID

22.06:** En person ble fjernet fra restaurant Castelle i Arendal. Personen nektet å oppgi personalia og ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Knuste bussbu

22.37:** En ungdomsgjeng knuste vinduer i en bussbu i Hånesveien. Politiet pågrep to menn, henholdsvis 20 og 21 år, som er mistenkt for forholdet.