**ARENDAL: Kjørte for fort

22:13** Utrykningspolitiet stoppet en bil på E18 i Arendal som kjørte i 95 kilomter i timen i 70-sona. Den mannlige sjåføren fra Kristiansand hadde seks prikker fra før på førerkortet. Dermed ble dette inndratt.

**ARENDAL: Banket på dører

01:10** Politiet fikk melding om at en mann gikk rundt og banket på dører i Strømsbuveien i Arendal. En politipatrulje kom til stedet og fant den 55 år gamle mannen. Han ble bortvist fra stedet.

40 minutter senere var han imidlertid tilbake. Da ble han belønnet med en natt i arresten.

**ARENDAL: Kranglete gjest

02:00** Et utested i Arendal sentrum tok kontakt med politiet om en beruset og kranglete gjest. En patrulje kom til stedet og tok med seg den 20 år gamle mannen. Da de kom til arresten satte han seg kraftig til motverge. Han kan derfor vente seg en anmeldelse for å motsette seg arrest.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politiet

02:36** En politipatrulje kom over en 18 år gammel mann i Markens gate, som ikke oppførte seg helt greit. Da politiet skulle ta han med til arresten, gjorde han kraftig motstand. Han skal blant annet ha sparket og spyttet på politibetjentene. I tillegg fremsatte han trusler mot dem. Mannen er fra før i politiets register for lignende handlinger og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Lund

08.39** Noen har tatt seg inn i en leilighet i Snorresgate og stjålet nøkler. Saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

08.35** Det har blitt stjålet verktøy og briller fra en bil i en garasje i Idunveien.

**VENNESLA: Knuste rute

09.41** Noen har knust ei rute i en bil som sto parkert mellom Spar og Esso på Hægeland. Det er uklart om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Spicheren

11.01** Noen har brutt opp en redskapsbod på treningssenteret. Det ser ikke ut til at noe er stjålet.

**SØGNE: Innbrudd

12.10:** Uvedkommende har brutt seg inn i hos et bygefirma ved Kjeholmen i Søgne. De skal ha fått med seg lettere verktøy.

IVELAND: Stjålet verktøy

I et kommunalt bygg på Skaiå i Iveland som var utleid til et lastefirma, har noen knust et vindu i en kjøreport, tatt seg inn og stjålet noe verktøy.