KRISTIANSAND: Plaget av ekskjæreste

0.30: Politiet ble sendt til en adresse i Bydalssjøyfen, der en kvinne hevdet seg plaget og truet av sin eksskjæreste. Dette er forhold som har skjedd i løpet av helgen, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder-politiet. Mannen er satt i politiets varetekt, og avhøres i formiddag

LILLESAND: Innbrudd i bilverksted

01.11: Innbruddsalarm gikk hos Bil & Trailer på Storemyrsletta. Der hadde uvedkommende knust en rute i inngangsdøra, smadret alarmpanelet og tatt med seg et kassaapparat fra stedet. Grimstadpolitiet har opprettet sak.

KRISTIANSAND: Ropte og skrek på parkeringsplassen

01.17: En person oppførte seg utagerende på Øvre Strai, ifølge politiet, og ropte og skrek på parkeringsplassen nær skolen. Vedkommende roet seg etter hvert.

VENNESLA: Innbrudd i kraftverket

02.23: Oppsynsvannen på Steinsfoss kraftverk kontaktet politiet om et mulig innbrudd i garasjen/verkstedet. Trolig er det stjålet verktøy. I tillegg er det utført skadeverk på minst ett kjøretøy i garasjen. Vennesla-lensmannen skal undersøke stedet nærmere i dag.

GRIMSTAD: Festbråk

03.58: Musikken dempet seg i Frivollveien da politiet banket på.

KRISTIANSAND: — Ble slått ned

05.00: En kvinne kontaktet politiet, og sa hun hadde blitt slått ned rundt 01.30 på Sixpence pub. - Hun latet til å vite hvem gjerningsmannen var, og ble anmodet å kontakte politiet igjen på dagtid, sier operasjonsleder Osaland.

**ARENDAL: Mistet lappen etter kollisjon

08.15:** fikk politiet melding om to biler som hadde kollidert på Longum. Ingen personer kom til skade, men sjåføren av den ene bilen mistet førerkortet etter å ha kommet over i motsatt kjørebane.

KRISTIANSAND: Smadret fronten i lastebilens dieseltank

BIRKELAND: Mistet finger i sirkelsag

11.00 En har mistet en finger og skadet en annen under arbeid med en sirkelsag på Scanflex. Mannen er kjørt til sykehus. Arbeidstilsynet har mandag vært på bedriften for se på saken.

LILLESAND: Forsøk på innbrudd

11.19 Det har vært gjort forsøk på innbrudd i en garasje på Julbauen mellom 17. og 18. november.

VALLE: Bred trailer

13.23 Politiet får melding om en trailer i Valle som det er umulig å komme forbi for andre bilister. Traileren blir stoppet av politiet på Ose. Den norske sjåføren har imidlertid liten forståelse for problemstillingen, og mener det absolutt har vært mulig å kjøre forbi ham. Politiet avsluttet saken med en formaning til sjåføren.