**ARENDAL: Stoppet av Up i 128 km/t

13.48:** En UP-patrulje stoppet en personbil som hadde kjørt i 128 km/t i 90 sonen på E 18 ved Stoa. Den 26 år gamle bilføreren ble fratatt førerkortet på stedet.

**KRISTIANSAND: Vandret i Oddernestunnelen

14.03:** Politiet får melding om at det går en person i vestgående løp av Oddernestunnelen. En patrulje rykker ut og får fjernet personen.

**ARENDAL: Kollisjon

14.31** : Det meldes om en kollisjon mellom en buss og en bil på riksvei 42 ved Stoa. Det blir ikke meldt om personskader og politiet rykker derfor ikke ut.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell ved E 39

16.05:** En syklist er på kollisjonskurs med en bil som skulle svinge inn til Hennig-Olsen ved Hannevika. Begge parter bråbremser for å hindre sammenstøt og syklisten flyr over styret og lander i bakken. En ambulanse har hentet og kjørt syklisten til legevakt med lettere skader.

**FROLAND: Sladdet inn i butikk

21.35:** En bil skal ha sladdet utenfor Nille-butikken på Froland og sneiet borti og knust en rute i butikken. Bilen stakk fra stedet og politiet har en patrulje som leter etter den.

**FROLAND: Kjørte i grøfta

22.09:** Politiet får melding om at en bil har kjørt i grøfta ved Blakstadheia. Det er observert en person som går langs veien ved stedet. Det viste seg å være bileieren, som senere ble mistenkt for promillekjøring. Han hadde skrubbsår, men var ikke alvorlig skadet. Han fremstilles for blodprøvetaking.