KRISTIANSAND: Det var klokken 00.41 at politiet fikk melding om en truende mann ved Parko bensin i Vestre Strandgate i Kristiansand sentrum.

Ifølge politiet skal mannen ha sagt at han hadde en pistol og at han ville drepe.

Da politiet kom fram til stedet, ble 55-åringen pågrepet. Politiet fant imidlertid ikke noe våpen på mannen. Den berusede mannen ble arrestert og han blir anmeldt for truslene.

**KRISTIANSAND: Fjernet beruset mann

00.58** I natt ble politiet bedt om å fjernet en beruset mann fra legevakta.

**VENNESLA: Tatt uten førerkort I

02.12** En mann ble i natt tatt for kjøring uten gyldig førerkort i Drivenesveien i Vennesla. Mannen er 48 år gammel.

**KRISTIANSAND: Melding om innbrudd

03.45** Politiet fikk i natt melding om innbrudd i en bolig i Gyldenløves gate i Kristiansand. Politiet rykket ut til stedet og påtraff en 37 år gammel mann som opplyste at han søkte etter husrom. Mannen var ruset og ble tatt med til arresten. Han blir anmeldt for bruk av narkotika.

**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort II

03.46** En 46-åring ble i natt tatt for kjøring uten gyldig førerkort ved Rona på E 18 øst for Kristiansand sentrum.

**MANDAL: Rådyr påkjørt

07.35:** Ingen personskader da et rådyr ble påkjørt av bil på E 39 ved Holum. Dyret ble drept og viltnemnda varslet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

07.47:** Mellom klokken 00.07 og 07.47 er det stjålet en koffert og en dokumentkoffert med papirer og verdisaker fra en bil ved First Hotel i Dronningens gate.

**ARENDAL: Rappet tøy fra Fretex — ble kjørt hjem

10.00:** Politiet får melding om en person med en handlevogn full av klær i området ved Rema 1000 på Myrene. Mannen går også å kjenner på bildører. Politiets patrulje tar hånd om en mannsperson på 44 år fra Arendal. Han hadde tatt klær fra en Fretex container. Politiet kjører mannen hjem.

**GRIMSTAD: To biltyverier i Moyveien

10.37:** Politiet får melding om to tyverier fra biler i Moyveien i Grimstad natt til tirsdag. Det er stjålet bilnøkler og frontdeksel til stereoanlegg.

**ARENDAL: Nesten naken mann på Krøgenes

11.00:** Politiet pågriper en nesten naken mann på 45 år som springer rundt ved Meny på Krøgenes. Flere kunder så mannen forsøke å bryte seg inn i biler, og politiet ble kontaktet. Mannen skal være en av byens "slitne travere". I følge vitner på stedet skal han ha hatt en dårlig dag og trøbbel med å holde buksa oppe da politiet fant ham.

**KRISTIANSAND: Møtte blodig mann i hagen

11.15:** En huseier på Elisenhøy i Kristiansand møter i hagen sin en mann som blør litt. Hageeieren oppdager etterpå en knust rute i kjelleren. Men da er den blodige mannen forsvunnet. Politiet har vært på stedet og fått et godt signalement av mannen. Det ser ikke ut til at han har vært inne i huset.

**ARENDAL: Trafikkuhell mellom lastebil og bil

12.15:** En lastebil og en personbil hadde et ublidt møte i Østre gate. Dette skapte noen trafikale problemer. Ingen personer kom til skade.

**FLEKKEFJORD: Husbrann

13.32** Det oppstår brann i en bolig i Flekkefjord. Beboeren klarer å ta seg ut av bygningen. Ifølge politiet oppstod brannen da huseier glemte mat på komfyren. Det meldes om mindre brannskader på kjøkkenet.

**LILLESAND: Lastebil mistet last på E 18

15.36** Politiet får flere meldinger vedrørende en lastebil som kjører i retning øst på E 18. Lastebilen kjører med for høy last og mister flere gjenstander etter å ha truffet taket i en tunnel. Lastebilen ble stoppet av politiet i Arendal, hvor den blir stående for kontrollmåling. Ifølge politiet oppstod det skader på en annen bil da lastebilen mistet deler av lasten i tunnelen. Politiet har opprettet sak.