**VENNESLA: Innbrudd

07.50:** En butikkeier i Venneslaveien melder fra om et innbrudd som har skjedd natt til tirsdag. Etter innbruddet i butikken Matkroken savner innehaver penger og diverse varer. Lensmannen vil undersøke saken.

**LILLESAND: Kjøretøykontroll

09.00 til 10.30:** Det gjennomføres en kontroll av biler i Lillesand sentrum. Fasiten i etterkant er at fire personer ilegges gebyr for manglende bruk av bilbelte, og at én bil blir avskiltet. Totalt blir 30 kjøretøy kontrollert i kontrollen.

**LILLESAND/GRIMSTAD: Båtkontroll

I løpet av formiddagen** blir 11 båtførere tatt for å føre båt i for høy hastighet mindre enn 50 meter fra land på strekningen mellom Lillesand og Grimstad. Maxhastighet innenfor et 50-metersbelte er 5 knop.

**ARENDAL: Biltyveri

10.13:** En bileier kontakter politiet og melder fra om et biltyveri. Hans mørkeblå BMW har forsvunnet. Bilen har registreringsnummer ST57519. **KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

12.32** En politipatrulje er i Tresse og pågriper en 19 år gammel mann fra Oslo for besittelse av mindre mengder av det som formentlig er hasj.

**KRISTIANSAND: Stakk etter påkjørsel

13.32** Ei kvinne melder at en bilfører kjørte rett i baken på hennes bil i Vestre Strandgate ved avkjørselen ned til havna. Politiet har fått et registreringsnummer på bilen som føreren som stakk av kjørte, men foreløpig har de ikke fått kontakt med personen. En anmeldelse fra kvinnen ventes.

**AUDNEDAL: Brann i kjøretøy

13.30** Et motorkjøretøy brenner på et jorde på Ågedalstø, mellom Bjelland og Audnedal. Brannvesenet har vært på stedet. Bilen er en uregistrert Daewoo. Det er usikkert hva som har skjedd og hvem som førte bilen.

**LILLESAND: Førerkortbeslag

14.49**

GRIMSTAD: Grovt tyveri på campingplass

14.52 På Marivold camping i Grimstad har det vært grovt tyveri i en campingbil i løpet av natten. Tyvene har vært i førerdelen av bilen og stjålet Sony video— og fotokamera, mens eierne sov bak i bilen. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Kokleheia

14.59**

KRISTIANSAND: Støyende trommeslager i Markens

16.31 En mann som spilte afrikanske trommer i Markens ble bedt om å skaffe seg tillatelse fra perkeringsselskapet for å kunne spille. Politiet dro ut på stedet etter klager fra folk.

**LILLESAND: Nytt førerkortbeslag

16.36**

**RISØR: Politiet sto fast på grusvei

16.49** Etter klage om støy fra en sentrumsnær bolig i Risør, dro en politipatrulje ut. En beruset mann ble innbrakt og tatt med i politibilen. På vei mot Arendal kom patruljen over en hvit bil uten skilter, ikke langt unna Rød camping. Politipatruljen får etterhvert beskjed om ikke å følge bilen, da de har en mann som skal inn til arresten. Den hvite bilen hadde ikke høy fart, men politiet satt seg fast på den noe kronglete gruseveien som den hvite bilen tok. Kort tid etter fikk imidlertid patruljen bistand fra en annen patrulje til å komme seg løs.

GRIMSTAD: Tredje førerkortbeslag

17.47

LYNGDAL: Grovt innbrudd

18.13 En mann ser at det har vært innbrudd og tyveri fra boligen hans i Stadionveien, når han kommer hjem. En tv og diverse datautstyr er borttatt. En politipatrulje ble sendt til stedet.