SØGNE: Innbrudd i campingvogner

19.19: Tyver har brutt seg inn i campingvogner hos Caravan Sør i Hølleveien, trolig i løpet av helga. Politiet hadde lørdag kveld ikke vært på stedet.

KRISTIANSAND: Stjal moped

20.20: — Vedkommende har brutt opp porten til portrommet og stjålet en moped fra Holbergsgate. Tyveri av moped – brutt opp port til et portrom, der stod mopeden, stjålet i løpet av dagen, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland. Mopeden er en svart CPI SM, med registreringsnummer PU 1110. MANDAL: Festbråk

21.35: Politiet får melding om støy fra en leilighet med mandalsadresse. En patrulje ber deltagerne dempe seg.

— Det ser ut som dét holdt, kommenterer Osaland.

To banket opp: Les egen sak

KRISTIANSAND: Laget bråk ved gatekjøkken

23.50: En person plaget gjester utenfor Luga grill i Dronningens gate. - Patruljen ga vedkommende et pålegg fjerne seg. Det ville han ikke, og ble brakt til arresten, sier operasjonslederen.

Mannen, en kjenning av politiet, framstod der i så psykisk ubalanse at han ble kjørt til legevakten.

BYKLE: Bråk to steder på Hovden

0.10: Setesdalspatruljen sendes til Hovden skisenter etter melding om restaurantbråk. Få minutter etter kommer en ny melding fra XO Bar. - Samme patruljen tar begge stedene, sier operasjonsleder Bård Austad kort etter midnatt.

ARENDAL: Trafikkuhell ved Kystveien

**KRISTIANSAND: Falsk id

00.22** Politiet blir tilkalt til Leopold musikkpub der de trenger hjelp med en vanskelig gjest. Vedkommende har også falsk id.

**FLEKKEFJORD: Klatret i kran

00.35** Ved en byggeplass i Flekkefjord har ungdommer tatt seg inn og over et gjerde. De klatrer i en kran, og politiet rykker til byggeplassen og bortviser ungdommene.

**MANDAL: Kranglete gjest

00.47** Ved Solborg hotell i Mandal har politiet måttet anmode en kranglete og vanskelig gjest om å forlate hotellet.

**ARENDAL: Bråk på offentlig sted

00.40** To personer blir innbrakt til politistasjonen i Arendal. Begge blir anmeldt for bråk på offentlig sted. En av karene nekter også å oppgi personalia til politiet, og blir følgelig anmeldt også for dette forholdet.

**KRISTIANSAND: Vanskelig taxikunde

01.03** En drosje har problemer med en passasjer som utviser manglende betalingsevne. Etter litt megling, blir det utvekslet personalia.

  • Det løser seg nok når vedkommende blir edru, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland.

**ARENDAL: Mann slått ned ved McDonalds

01.06** En mann blir slått ned i Arendal og politiet rykker til stedet der slåsskampen skal ha funnet sted, utenfor McDonalds. Partene har da skværet opp seg i mellom.

**SØGNE: Amper gjest

01.12** Amper stemning på Orkidé restaurant og bar i Søgne, fører til at betjeningen må stenge før tiden. Folk knuser glass og lager bråk, og politiet ankommer stedet. Da har imidlertid bråkmakerne forlatt etablissementet.

**ARENDAL: Full i bussbu

01.11** En beruset mann blir observert sittende i en bussbu i Arendal. Han kan ikke gjøre rede for hvem han er, og får overnatte i arresten.

**GRIMSTAD: Nektet adgang

01.21** En mann ringer politiet og sier han er blitt slått ned av en vakt ved Kafé Galleri i Grimstad. Det viser seg å dreie seg om en noe beruset kunde som nektes adgang til stedet.

**ARENDAL: Fyllebråk

01.21** På Langbrygga i Arendal oppstår det slagsmål mellom to jenter og en mann. Jenta hevder at en gutt på stedet hadde slått til hennes bror, deretter har hun selv gjøvet løs på mannen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.22** Vaktene ved Midnight melder om slagsmål på hjørnet mellom Henrik Wergelands gate og Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Sovnet med åpne øyne

01.41** I baren på Ernst hotell ligger en overstadig beruset person og sover med åpne øyne. Etter ti minutter kvikner vedkommende til, og får muligheten til å ta en taxi hjem, heller enn å havne i drukkenskapsarrest. Den sjansen griper han, og er på vei hjem i drosje kort tid etter.

ARENDAL: Skallet ned kvinne

**LINDESNES: Kastet i bakken

01.48** En mann ringer og sier han er blitt kastet i bakken og truet av rundt 20 ungdommer. Det viser seg at det har vært litt knuffing og slåssing på stedet. Alle har gått hver til sitt når politiet ankommer Vigeland, og det er muligens snakk om en anmeldelse i kjølvannet av episoden.

**LYNGDAL: Høylytt fest

01.51** En mann som skal på jobb tidlig søndag, ringer inn til politiet og er misfornøyd med støynivået på festen hos naboen. Politiet forstår ham godt, og kontakter naboen, som demper musikken.

**ARENDAL: Fra livløs til livat

01.58** En ambulanse ber om hjelp ved Fiskebrygga i Arendal, da de har rykket ut til en melding om en kvinne som skal ligge livløs. Kvinnen våkner til liv, og blir "særdeles livat", er det blitt loggført.

**ARENDAL: Stjal 15 flasker eplecider

02.03** En 22 år gammel mann rasket med seg intet mindre enn 15 flasker eplecider fra restaurant Barken i Arendal. Politiet pågriper karen, og finner fire av flaskene i jakka hans. De andre elleve har vaktene på stedet allerede klart å fravriste ham. Det ble ikke noe eplekalas på 22-åringen, men en tur i fyllearresten i stedet.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

02.12** En person blir innbrakt etter å ha slått til en dørvakt på Kick. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse, og har tilbrakt natten i politiarrest.

**ARENDAL: To kjørt til sykehus

02.14** Etter bråk og slåssing ved Club Paparazzi i Arendal, ble to 19 år gamle gutter kjørt til sykehus i natt. To menn på 22 og 23 er pågrepet for volden, og satt i arrest i påvente av avhør. Det var mange vitner til hendelsen, som vil bli etterforsket av arendalspolitiet i dag.

**LILLESAND: Kvinne slo til vaktene

02.27** Vaktene ved Beddingen i Lillesand ber om assistanse etter at en 20 år gammel kvinne skal ha slått til flere av dem. Politiet kommer til stede, men da har damen løpt av gårde.

**KRISTIANSAND: Ung gutt kjørt hjem

02.29** En relativt ung mann blir hentet av sin mor på politistasjonen, etter at han tok overvekt ved utestedet Leopold etter å ha fått i seg for mye å drikke.

**HOVDEN: Kjørt avgårde i fylla

02.31** Fra Offpiste-baren ved skisenteret på Hovden, meldes det om en åpenbart beruset kar som har satt seg i en uregistrert BMW i 5-serien og kjørt avgårde. Politiet kommer for sent til stedet, og finner ikke igjen bilen.

**GRIMSTAD: Banket opp

02.34** Politiet får telefon fra en andpusten melder som sier han har fått bank av to personer i Grimstad sentrum.

— Han sier han skal ha blitt slått av fem-seks utlendinger i sentrum, men at han klarte å løpe fra stedet. Han har ingen synlige skader, sier operasjonsleder Osaland.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på Subway

02.43** Det meldes om slagsmål på Subway i Vestre Strandgate. Da politiet ankommer stedet, har gjerningspersonene løpt hver til sitt.

**ARENDAL: Banket opp

02.42** En mannsperson ringer inn og sier han er blitt banket opp av en navngitt person på en adresse på Rygene i Arendal. Politiet tar kontakt med fornærmede. og da har gjerningsmannen forlatt stedet.

— Det er nok en litt overdrevet melding. Ingen er skadet, sier Osaland.

**HOVDEN: Fyllekjøring

02.51** Klokken 02.51 kommer det melding om en bil som har kjørt av veien i krysset inn mot høyfjellshotellet. Mannen skal sitte bak rattet, og fra melders ståsted virker han ikke edru.

Etter noen minutter blir bilen tauet opp.

**KRISTIANSAND: Full kvinne på Søm

03.03** En drosjesjåfør ringer politiet og sier at det sitter en overstadig beruset kvinne på bakken ved Søm kirke. Kvinnen forsvinner imidlertid fra stedet i løpet av de neste ti minuttene.

Fvn.no oppdaterer loggen fortløpende. Trykk F5