BIRKENES: En mann (45) ble funnet blodig ved siden av en bil som hadde kjørt i fjellveggen i morgentimene onsdag. Han fortalte at to andre hadde vært med i ulykken og at de hadde løpt til skogs.

LES OGSÅ: Stjålet bil krasjet i fjellveggen

Hundepatrulje fra Kristiansand ble kalt ut, men de fant ikke noen.

– De fant ikke de to andre, i den grad det var flere personer involvert. Om man løper til skogs med så friske spor, så finner man sporgang relativt fort. Men vi kan ikke utelukke at det var flere involverte, sier politiførstebetjent Øivind Lindland ved Birkenes lensmannskontor, til fvn.no.

45-åringen som ble funnet ved bilen havnet på sykehus i Kristiansand. Han måtte avlegge nødvendige prøver og ble i løpet av gårsdagen kjørt til politiarresten.

– Han er avhørt i dag, bekrefter Lindland. Etter avhøret ble mannen satt på frifot.

Bilen som ble benyttet under ulykken ble stjålet i Eiken tirsdag kveld. Der bilen ble stjålet, fant politiet en annen bil som tidligere var blitt stjålet. Biltyveriene etterforskes av politiet i Eiken, mens ulykken etterforskes i Birkenes.

– Han ble i utgangspunktet pågrepet for å ha benyttet en stjålet bil, så må vi etterforske om han var sjåfør av bilen. Da kan siktelsen bli utvidet til kjøring eller uaktsom kjøring, sier Lindland.